Szex

Túl nagy a pasim hozzám, mit tegyek?

A szülésem előtt sem volt minden tökéletes közöttünk – akkor én vágytam több együttlétre –, most viszont nem tudom kellő mennyiségben kielégíteni a páromat.

Túl nagy a pasim hozzám, mit tegyek?Tisztelt Doktornő!

A segítségét kérem szépen. A párommal nem harmonikus a szexuális életünk. Ami a nagy „baj”, hogy van egy egyéves kislányunk, és nem szeretném, hogy az apukája nélkül nőjön fel.

Szülés előtt sem volt tökéletes minden közöttünk – akkor én vágytam több együttlétre –, most viszont nem tudom kellő mennyiségben kielégíteni a páromat. Sajnos nem merem megmondani neki, hogy úgy érzem, túl nagy hozzám. Kérem, segítsen, hogy együtt maradhasson a családunk.

Nagyon köszönöm előre is a válaszát!

Eszter

 Te is kérdezhetsz az ismert szexológustól! Dr. Lux Elvirának
a www.luxelvira.hu oldalon írhatsz levelet.

 
Tisztelt Eszter!

Örülnie kell annak, hogy párja aktív szexuálisan. Ha tudná, mennyi kedvetlen, szexuálisan „lusta” férfi él kis hazánkban, talán többre értékelné barátja lelkes közeledését. Ami a méretbeli különbséget illeti, ez korábban sem volt más… De emlékezzen csak vissza a szülésre: ahol a kisbaba feje kifért, az meglehetősen tág nyílás. Bár az tény, hogy a szeretkezési kedv nagyban befolyásolja a hüvelybemenet tágulását és szűkülését.

Amennyiben Ön tudatosan vagy öntudatlanul, de hárítja a nemi együttlétet, akkor összeszűkül a hüvely, és nehézkessé válik a behatolás. Ha azt szeretné, hogy együtt maradjon a kis családja, meg kell próbálnia jókedvvel, szeretettel viszonyulnia együttléteikhez, különben valóban lehet, hogy vége a békés együttélésnek. Ezt nem szabad kockáztatnia! Egy gyereknek mindkét szülőjére szüksége van az egészséges személyiségfejlődéshez, a nemi szerep helyes megtanulásáról nem is beszélve.

A siker titka: az Ön magatartása, ezt ne feledje el soha!

Tisztelettel:

Lux Elvira

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top