Szex

6 dolog, amit a pasid soha nem mondana el…

Vannak dolgok, amelyeket a pasik hét lakat alatt őriznek: nem a távirányítóról van szó, hanem egyes gondolataikról. S hogy miért: talán mert nem akarják, hogy rosszat gondolj róluk. Most azonban beleláthatsz egy kicsit a titkaikba...

Ők is néznek szappanoperát: de ezt sosem fogják bevallani egy nő előtt, a barátaik körében pedig még annyira sem. Ám ha felhozod a legutóbbi Barátok közt-epizód tartalmát, meg leszel lepve, milyen tájékozottak.

Ők is aggódnak a külsejük miatt: talán még többet is, mint te, akármennyire játsszák is a macsót. Nem véletlen, hogy a férfikozmetikumok piaca a felmérések szerint óriási mértékben bővül.

Nem szeretnek veszekedni: mert attól félnek, hogy évek múlva is visszahallják majd tőled, mivel bántottad meg őket.

Néha szeretnék, hogy te kezdeményezz: arra kondicionálták őket, hogy ők vadásszák le az „áldozatot”. Ám sokan kipróbálnák egyszer-egyszer a „vad” szerepét is.

Szükségük van egy kis egyedüllétre: vagy egy estére a haverokkal, néhány sör és egy jó meccs mellett. Ám ez nem jelenti azt, hogy hanyagolják a családjukat: mindössze egy kis kikapcsolódást igényelnek, hogy aztán visszatérhessenek a családi fészekbe.

Nem szeretik a könnyes szerelmi vallomásokat: inkább a tetteikkel igyekeznek bizonyítani, hogy szeretik azt a nőt, aki velük él.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top