nlc.hu
Szex
Szex közben az ájulás kerülget, bajom lehet?

Szex közben az ájulás kerülget, bajom lehet?

Szeretkezés közben, amikor már érzem, hogy közeledik az orgazmus, elkezdek nagyon szédülni. De nem csak ezt a furcsaságot tapasztalom...

Tisztelt Doktornő!

Negyvenöt éves vagyok, két éve élek együtt a párommal. Szeretkezés közben, amikor már érzem, hogy közeledik az orgazmus, elkezdek nagyon szédülni. Korábban húsz évig voltam férjnél, de sosem éreztem ilyet. A másik jelenség, amely kissé zavar, hogy az előjáték közben heves váladékképződésem van, annyira, mintha bepisilnék. Olvastam már a G-pontról, de nálam ez még behatolás előtt jelentkezik, és hullámokban végig jelen van. Korábban ilyesmi sosem fordult elő velem. Nagyon jó érzés, csak zavar, hogy közben minden elázik. Szeretném tudni, hogy ezek a „tünetek” kóros elváltozásra utalnak-e?

Köszönöm válaszát!

Szex közben az ájulás kerülget, bajom lehet?

 

Te is kérdezhetsz az ismert szexológustól! Dr. Lux Elvirának
a www.luxelvira.hu oldalon írhatsz levelet.

Tisztelt „Tünetek”!

Természetesen pontos választ nem tudok adni, de azt hiszem, igaza van. A bő váladék tényleg lehet a „G”-pont ingerlésére adott reflexválasz. Úgy látszik, ön nagyon érzékeny, hiszen másnál is létezik olyan, hogy akár minden fizikai ingerlés nélkül is bekövetkezik az orgazmus. Önnél, úgy tűnik, ez a hüvelyi orgazmus biológiai jele, még bevezetés sem szükséges hozzá. Ritka kincs birtokában van!

A szédülés pedig kicsit az eszméletvesztésre utal. Ha ettől nem rémülne meg, hanem engedné magát „elszállni”, teljes élménye lenne. Ettől nem szabad megijednie – sok nő boldog lenne, ha olyan „jó nő” lehetne, mint Ön. Örüljön neki, és annak is, hogy negyvenöt évesen ilyen fiatal. Kóros elváltozásról – szerintem – szó sincs. Gratulálok!

Üdvözlettel:

Lux Elvira

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top