Szex

Te mit tennél a férjed védelmében…

... ha feladtad volna érte a karriered, hűséges felesége lettél volna, ám egyik pillanatról a másikra kiderül, hogy neki a hűség kevésbé fontos? Ha elölről kellene kezdened mindent? Ha mindenki tudná, hogy ki vagy, és árgus szemmel figyelnék, mit teszel?

Te mit tennél a férjed védelmében...Alicia Florrick számára ezek a kérdések nemcsak a gondolatok játékait, hanem magát, a valóságot jelentik.

 

Alicia saját álmait és karrierjét feladva 13 évig élt férje árnyékában. A férj korrupciós botrányba keveredik, és hamarosan börtönben találja magát. Alicia számára mégsem ez a legrosszabb: a férfi szexuális ügyletei is napvilágot látnak. Alicia eddig irigylésre méltó élete egy pillanat alatt hullik darabokra. A nyilvánosság reflektorfényében magára maradt nő azonban nem adja fel. 13 év után folytatja védőügyvédi karrierjét, és egy sokak számára megdöbbentő gesztust gyakorol: kiáll férje mellett, és ő látja el védőügyvédi szerepét, túllépve saját fájdalmán és büszkeségén. Alicia útja mindenki számára példamutató lehet: hogyan képes valaki a kilátástalan helyzet ellenére is újjáépíteni az életét, és újra kiegyensúlyozott nővé válni.

Az Emmy-díjas Julianna Margulies az önállóságát visszaszerző, erős asszony szerepével tér vissza a hazai nézőkhöz. A Golden Globe-ra is jelölt Julianna komoly színházi, tévés és filmes múltat tudhat maga mögött. Képernyős munkáit a Maffiózókban kezdte, majd több nagy sikerű produkcióban is szerepelt, legtöbben – eddig – mégis a Vészhelyzet főnővéreként emlékszünk rá. A férfi főszereplő szintén régi ismerős: a Szex és New York Mr. Bigje ezúttal is sokrétű karaktert kínál számunkra.

Te mit tennél a férjed védelmében...

A nagysikerű sorozat május 16-ától újabb részekkel folytatódik a Hallmark Channel műsorán, hogy megválaszolja azokat a kérdéseket, melyekkel oly sok modern nő szembesül: hogyan lehet összetartani egy széthullóban lévő családot, és hogyan lehet egy nő egyszerre anya, feleség, és sikeres munkavállaló egy extra erőfeszítéseket igénylő világban?

További információk >>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top