Szex

Dohányzol? Bocs, akkor nem randizunk!

Egy német felmérés szerint a dohányosok nehezebben találnak párt, mint a nemdohányzók. Főként a nők azok, akik nemigen tudják elképzelni, hogy olyasvalakibe szeressenek bele, aki cigarettázik.

Egy német online párkereső ügynökség 4884 szinglit kérdezett meg arról, milyen szempontok szerint keresik a Nagy Ő-t. Az eredmények egyértelműek: a szinglik többsége számára szóba sem jöhet a dohányzó partner – különösen a nők azok, akik fontosnak tartják, hogy a partnerük nemdohányzó legyen.

A szinglik 62 százaléka utasítja el elvből a dohányzó partnert. A férfiak valamivel toleránsabbak ez ügyben, mint a nők: csak minden harmadik hölgy válaszadó tudta elképzelni, hogy beleszeressen egy dohányzó férfiba, míg a férfiaknak csak 41 százaléka szeretett volna kimondottan nemdohányzó párt.

A Nemdohányzó Világnap (május 31.) alkalmából készült felmérés eredményét a szakértők azzal magyarázzák: egy dohányos és egy nemdohányzó kapcsolata komoly toleranciapróba, hiszen a nemdohányzók számára nemcsak a füst a zavaró, hanem a csókolózásnál, vagy akár a lakásban érezhető cigarettaszag is. Ám egy új szerelem akár a leszokáshoz is lendületet adhat…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top