nlc.hu
Szex
Orosz Barbi az élvezetért teker

Orosz Barbi az élvezetért teker

Felvilágosító kerékpártúra arca lett Orosz Barbara és Sári Évi. A dögös vörös műsorvezető élvezi a feladatot, hiszen meggyőződése, hogy nemcsak csinálni, de beszélni is kell a szexről, elsősorban a fiatalabb korosztállyal.

Orosz Barbi az élvezetért tekerA tekerésben a szexuális felvilágosítás témájának elkötelezettjei, Sári Évi színész-énekesnő és Orosz Barbi műsorvezető – ez esetben szó szerint – jó példával járnak elöl: mindketten a fiatalokkal együtt pattannak nyeregbe és tapossák a pedált.
Az A-HA! Országos Szexuális és Mentálhigiénés Felvilágosító Program ugyanis azt a célt tűzte ki, hogy kerékpáron beutazza az országot és felvilágosító foglalkozásokat tart. Orosz Barbi nagyon örült, amikor felkérték erre a feladatra, ugyanis roppant fontosnak tartja, hogy a fiatalokat kellő időben tájékoztassák minden, szex-szel kapcsolatos kérdésben.
Orosz Barbara nagyon örült,amikor felkérték erre a feladatra,ugyanis roppantul fontosnak tartja,hogy a fiatalok kellő időben és megfelelő formában kapjanak választ a szexualitással kapcsolatban felmerülő kérdéseikre,és eljusson hozzájuk az a program,ami a felvilágosításukat szolgálja.

– Nekem szerencsém volt, hiszen anyukám biológia tanár, édesapám pedig nőgyógyász, így nálunk sosem számított tabunak ez a téma. 3 éves lehettem, amikor kérdésekkel kezdtem ostromolni a szüleimet, a szexualitással és saját testemmel kapcsolatban, mert nagyon érdekelt mi hogyan működik. Nem pironkodtak, őszintén, a korosztályomnak megfelelően beszélgettünk – mesélte Barbara, akihez sokan fordulnak tanácsért szexuális témákban.
– A műsorom kapcsán rengeteg levelet kapok, nem csak fiataloktól. Előfordult, hogy egy 70 éves bácsi keresett meg bennünket az őt érintő problémával. A szexet nem csak csinálni kell, beszélni is fontos róla. Ha nem működik megfelelően 2 ember között, az nemcsak a párkapcsolatra nyomja rá a bélyegét, hanem az élet egyéb területeire is érezhetően kihat. A kommunikációnak óriási szerepe van, nyíltnak kell lennünk ahhoz, hogy szexuálisan kiteljesedhessünk.
 


Fotókredit: cooltv.sajtoklub/Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top