Szex

Pasiszótár: “Te túl jó vagy hozzám!”

Egy férfit kértünk fel arra, hogy segítsen megfejteni a nők számára érthetetlen (fél)mondatokat, melyek a pasik száját hagyják el. Íme Pasiszótár sorozatunk hatodik példamondata! És a megfejtés...

A pasi:
„Te túl jó vagy hozzám!”

A fordítás:
Pasiszótár: „Te túl jó vagy hozzám!”Nahát, milyen eredeti Demjén Rózsival lepattintani nőket… (Lásd: „Hozzád túl bolond vagyok.”) Persze nincs mit csodálkozni ezen a rossz, ripacs dumán: ingerkereső korban élünk, egy csomó fiatal férfi számára az a nő, aki felülöltözöttebb egy szajhánál, és nem pornófilmeken szocializálódott, „túl jó”. Ez kb. 35 körül változik meg a faszikban, akkor a legtöbb elkezdi kutatni leendő gyerekei anyját, hirtelen a „rendes nők” érdeklik őket, leginkább azok, akik kicsit még a mamára is hasonlítanak.
Persze az is lehet, hogy azért gagyogja hímed, hogy „she’s a little too good for me”, mert nem szenvedtetted eléggé, és azt gondolja, nem vagy elég nagy kihívás neki. Legalábbis a mondatból dől a bamba elbizakodottság.
Ha az első változat az igaz, és te már egy érett férfit keresel, hagyd ott a mondat elkövetőjét. Ha viszont a második, akkor a legközelebbi randira dominaszerkóban menj.

 A Pasiszótár eddigi példamondatai:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top