Szex

Dupla körtárcsás epilálás – gyengédség és simaság

Amikor megjelenik egy újdonság a piacon, mindig némi kételkedéssel fogadom. Vajon tényleg többet tud, mint az előző? Vajon jobban megéri az árát? Tényleg elégedett leszek vele? Ezek a kérdések jutottak eszembe akkor is, amikor megláttam a Panasonic legújabb epilátorait.

Én személy szerint évek óta epilátort használok. Gyors, praktikus és az eredménnyel is meg vagyok elégedve.

Tinédzserként csak a borotváig merészkedtem, később a gyantázást tartottam a legjobb megoldásnak, de az egyre dráguló kozmetikai szolgáltatást végül meguntam. Igaz, próbálkoztam otthoni gyantázással is, de nem sok sikerrel. Így jutottam el a számomra legjobb megoldáshoz, az epilátorhoz.

Dupla körtárcsás epilálás - gyengédség és simaságAz epilátorok közül nekem az vált be, amelyik nedvesen is használható, hiszen elég alacsony a fájdalom küszöböm, így a száraz epilálás nekem fájdalmasnak bizonyult.
A nedves, vagyis zuhanyzás vagy fürdés közben végzett szőrtelenítés azonban teljesen fájdalommentes művelet. Egy csepp tusfürdőt cseppentek a tárcsákra, és az így képződött gyengéd hab megemeli a szőrszálakat, amelyek így könnyen eltávolíthatóak.

Az előző Panasonic ES 2067W epilátorom mindezt tudta, vajon miért váltanék egy újra?

Miközben nem vágytam egy új modellre, mégis úgy hozta a sors, hogy a legújabb Panasonic
ES -WD72-P epilátor tulajdonosa lettem. Hetekig tologattam a fürdőszoba polcon, hiszen én annyira szeretem a jól bevált dolgokat. Miért is cserélném le, azt, ami számomra tökéletes?

Talán azért, mert mindennél van még tökéletesebb?

Dupla körtárcsás epilálás - gyengédség és simaságAmikor kibontottam a csomagolásból egy finom nőies darab simult a kezembe. Azt kell mondanom, hogy ránézésre kifejezetten tetszett, és örültem, hogy nagyon praktikus formája beleillik a kezembe. Bár már nem vagyok kezdő az epilálás terén mégis úgy gondoltam, hogy az érzékeny bőröm megérdemli a precíziós sapkát, amelynek köszönhetően a szőrtelenítő tárcsák nem lépnek közvetlen érintkezésbe a bőrrel.Jó választásnak bizonyult, hiszen még kíméletesebb szőrtelenítést tudtam alkalmazni. Néhány csepp tusfürdő után megnyomtam a gombot és a tárcsák forgásba lendültek. Talán nem is ez a legjobb kifejezés, hiszen olyan sebességgel pörögtek, amilyennel még soha nem találkoztam. Ahogy végighúztam a bőrömön, minden szőrszálnak búcsút mondhattam. Azt hiszem még öt perc sem telt el, amikor makulátlanul sima bőrrel kiléptem a zuhanyzóból. Fájdalmat nem tapasztaltam, pedig olyan lazán húztam végig a lábamon, mint egy borotvát. Hihetetlen, hogy ennyire jó! Az első használat után „beleszerettem”!

A hónalj és bikini vonal lecsupaszítására egy másik alkalmat választottam. A különleges epiláló fejnek köszönhetően, itt is csak minimális kellemetlenséget tapasztaltam, hiszen itt egy kicsivel érzékenyebb a bőrünk felülete.

Hatása hosszan tartó, és tapintható. Nem kell várni arra, hogy a szőrszálak több milliméteresre nőjenek, hiszen az apró szálakat éppúgy eltávolítja, mint a hosszabbakat. A fájdalom mentesség érdekében azonban ne legyenek a szőrszálak 2-3 mm-nél hosszabbak. Nem kell tartanunk attól sem, hogy az újonnan előbukkanó szőrszálak borostaként szúrnak majd, mert az epilátornak köszönhetően az új szálak puhák és könnyen eltávolíthatóak lesznek.

A dupla körtárcsás epilálás tehát bevált. A 48 hihetetlen sebességű forgótárcsa ugyanis olyan eredményt hozott, amely meggyőzött arról, néha érdemes legyűrni a kétségeinket, és kipróbálni a technika legújabb vívmányait.

 

Szeretnéd kipróbálni?

 

Wet/Dry – vízálló epilátor dupla tárcsasorral

Dupla körtárcsás epilálás - gyengédség és simaságSelymesen sima bőr minden nap – a Panasonic epilátorai kiemelkedő eredményt biztosítanak.
Az új, dupla tárcsasort alkalmazó technológia felgyorsítja az epilálás sebességét. (10%-al gyorsabb, mint a Panasonic korábbi Wet/Dry epilátorai)
A 48 precíz forgótárcsa a hosszú és a finom szőrszálakat egyaránt könnyen megragadja.

Vezeték nélkül használható, nedves és száraz üzemmódban egyaránt.

A nedvesség védi a bőrt, csökkenti a kellemetlen érzést, és megelőzi az epilálás okozta bőrirritációt.

Tartozék epiláló sapkák az érzékeny bőr védelmében: a kímélő precíziós sapka az érzékeny felületekhez és precíziós sapka kezdőknek, vagy olyanok számára, akik még kevésbé gyakorlottak az epilálás területén.

A tartozék fejek, mint a borotvafej bikinivonal-fésűvel vagy kis epilálófej hónaljra/bikini vonalra tökéletesen eltávolítják a szőrt a hónalj és a bikini vonal területéről.

További információ a Panasonic epilátorokról:
www.panasonic.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top