Szex

Spórolj, Magyarország!

Az egyre növekvő energiaárak mellett bizony el kell gondolkodnunk, hogyan spórolhatunk meg magunknak egy kis "ruhapénzt", amit boldogan költhetünk el kedvenc üzletünkben.

Spórolj, Magyarország!A megoldás pofon egyszerű! Egy kis odafigyeléssel nemcsak a családi kasszát gazdagíthatjuk, hanem környezetünk megóvásáért is beírhatunk magunknak egy nagy piros pontot.

A háztartási készülékek közül a legtöbb energiát a hűtőszekrényünk fogyasztja, mivel a nap 24 órájában üzemelni kell, hogy ételeink ne romoljanak meg és persze az év minden napján.

Ez rengeteg energiát emészt fel, ezért érdemes A energiafogyasztású készüléket választani, ami akár 25-45% energia megtakarításhoz is vezethet.

Az A++ energiahatékonyságnak, az új, innovatív funkcióknak és a No Frost technológiának köszönhetően a Panasonic hűtőszekrényei a legenergiatakarékosabbak közé tartoznak.

Spórolj, Magyarország!

  • Inverter technológia:
    Az új Panasonic modelleknek 5 teljesítményszintje van, hogy az energiát a lehető legjobban hasznosítsák. Az Inverter – a hőmérséklet érzékelőnek és a mikroprocesszor technológiának köszönhetően – úgy szabályozza az energiafelhasználást, hogy éjjelente a hűtőszekrény minimális teljesítménnyel működik, tartalékolva arra az esetre az energiát, ha gyorsan kell lefagyasztani ételeket.
  • Csendes működés:
    A Panasonic hűtőszekrények olyan halkan „dolgoznak”, hogy észre sem veszed! Akár a suttogás, mindössze 361 dB-es zajszintjükkel, joggal tartoznak a legcsendesebb készülékek közé.

    1 Az NR-B30FX1 hűtőszekrény esetében.

Spórolj, Magyarország!

  • U-VACUA – Vákuum technológiás hőszigetelő panel:
    A Panasonic a hagyományos hőszigetelést leváltotta egy egészen új technológiára, amely kevesebb anyagot igényel, így a hűtő belső tere is nagyobb lesz, ezáltal a kihasználtsága is nő. Az üvegszálat vákuumos eljárásnak teszi ki, melynek eredményeként egy ultra vékony lapot kapnak, ami nem utolsó sorban 20-szor jobban szigetel a hagyományos anyagoknál. Így a térkihasználás mellett energiát is nyerünk vele.

  • No Frost technológia:
    A Panasonic hűtőszekrényei jégmentesen tartják a készüléket, így nem kell bajlódni a kiolvasztással és nemcsak saját magunknak spórolunk meg energiát, hiszen hűtőnk nem fog jegesedni, így a jégréteg nem csökkenti a hűtés hatékonyságát.

Spórolj, Magyarország!

 

Mosni mindig kell. Ez tény. De nem mindegy, hogy mennyi időnket és energiánkat emészti fel, hogy ruháink tiszták és illatosak legyenek.

A Panasonic mosógépei kis mennyiségű víz felhasználásával, korszakalkotó mosási teljesítményt és hatékony energia felhasználást biztosít a Spórolj, Magyarország!legmodernebb technológiáknak köszönhetően.

 

  • Kiemelkedően hatékony energiafelhasználás:
    Az Inverter a készülékben található érzékelők alapján szabályozza a motor forgását és teljesítményét, így elérve a legjobb mosási eredményt.
    Az Inverter motor szénkefementes, így biztosítja a motor csendes működését, ezért szinte alig hallható.

  • Spórolj, Magyarország!Víztakarékos döntött dob:
    A Panasonic új modelljei mindössze 6,3 l vizet használnak el minden kg kimosott ruha után.

    A Panasonic azzal, hogy a dobot 10°-kal megdöntötte, lecsökkentette a dobban lévő vízszintet, melynek köszönhetően a 3D Sensor Wash és az Inverter technológia segítségével tökéletesen irányítani tudja a ruhák mozgását, így energiát és vizet is spórol.

  • Eco 15°C mosási program: Ezt a lehetőséget használva kevesebb energiafelhasználás mellett kiváló mosási eredményt érhet el.
  • Spórolj, Magyarország!Automatikus kikapcsolás: Nem kell többet figyelni, hogy mikor jár le a mosógép, hiszen a mosógép a program lejárta után automatikusan kikapcsol.

  • Rövid programok: A legtöbb ruha általában csak enyhén szennyezett, ezért a Panasonic kiszolgálva az igényeket lerövidítette a mosóprogram idejét. Emellett a „Quick 60″ programot is kínálja, amellyel 60 perc alatt remek mosási eredményt érhetünk el. A „Rapid 15″ elnevezésű programmal pedig 2 kg szennyes ruhát frissíthetünk fel 15 perc alatt.

  • Nagyméretű digitális LCD kijelző: Az LCD kijelző segítségével könnyedén nyomon követhetjük mosáshoz a szükséges információkat, így a program státuszt, a beállításokat és a mosási hőmérsékletet is.
Spórolj, Magyarország!

Spórolj, Magyarország!A házi kenyérsütés ma már nem kell, hogy órákat elvegyen az időnkből, van otthon egy Panasonic automata kenyérsütő SD-257W, amely a teljes folyamatot elvégzi helyettünk. Elég csak a hozzávalókról gondoskodni és a többit már magától kisüti. Persze csak mi látjuk ilyen egyszerűnek a dolgot, de nézzük ez az okos kenyérsütő mi mindenre képes, hogy időt és energiát spóroljon nekünk.

  • Többféle programot is használhatunk, így például az alap fehér, teljes kiőrlésű, gluténmentes és többek közt a 100% rozs kenyérprogramot is választhatjuk.
  • Az automata magszóró tartály segítségével az elektromos kenyérsütő automatikusan adagolja dagasztás közben a tésztához a magvakat.
  • A közepes (M), nagy (L) és extra (XL) kenyérméretet közül választhatunk.
  • A kenyérhéj pirítási módját is meghatározhatjuk, így tetszés szerint süthetjük jól átsültre, közepesre vagy fehérre kenyerünket.
  • Süthetünk vele pizzatésztát is – csak 45 perc -, a süteménytészta-opciót, a sima sütési opciót és végül a gyors sütési programot, melyhez 1 óra 45 perc elegendő.
  • A digitális időzítő segítségével beprogramozhatjuk a kenyérsütőt akár 13 órával előre.
  • A gyémánt borítású kenyértartály tapadásmentes és kétszer tartósabb, ellenállóbb, így nem kell félnünk a karcolásoktól.

Spórolj, Magyarország!

Modern kialakításával és hideg tapintású készülékházával (hőszigetelő borítás) az SD-257W kenyérsütő kiváló választás. A nagy méretű kezelőpanel segítségével egyszerűen áttekinthetővé és használhatóvá teszi, hogy bármikor frisskenyeret varázsoljon az asztalára.

További információk >>>

Olvass tovább >>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top