Szex

Simán felkészülhetsz a nyaralásra!

Nem tudod még hol töltöd a várva várt pihenést? Mindent az utolsó pillanatra hagytál, így a szabadságod egy hetének helyszíne is kérdés még?

Nem beszélve az utazó ruhatárról, a szükséges csecsebecsékről és a legfontosabb előkészületekről: frizuráról, manikűrről, pedikűrről?

Nyugi! Elég néhány higgadt perc, egy kockás füzet és máris összeállhat fejedben a terv!

Simán felkészülhetsz a nyaralásra!

 

Helyszínekről a neten informálódhatsz, garantáltan fél óra sem kell, és megtalálod álmaid helyét. A fodrászodhoz még biztos becsússzanhatsz a héten, közben ugorj be a szomszédos drogériába egy megbízható fényvédő krémért, a ruhatáradat minimalizáld, csak azt vidd magaddal, amiben biztos jól érzed magad, fürdőruhából, papucsból és esetleg tornacipőből vihetsz több párat is.

Simán felkészülhetsz a nyaralásra!A sima, selymes bőr miatt pedig ne aggódj!
Csak dobd be a bőröndödbe az új Panasonic epilátorodat!
A kényelmes ES-WD42-G vagy a ES-WD72-P készülék nélkülözhetetlen útitárs. Könnyen használható, akár zuhanyozás közben is, a különböző tartozékoknak köszönhetően a hónalj, bikinivonal sem lesz probléma!

A vízálló, kompakt kis készülék igazán nem foglal sok helyet, és éppen elég, ha majd a nyaralás helyszínén használod! Vannak kényelmes megoldások – bízz bennük, használd őket.

 

Ugye nem is olyan nagy ördöngősség gyorsan felkészülni egy utazásra? Már csak jól kell érezned magad!

Simán felkészülhetsz a nyaralásra!Ha még egy tuti Samsonite utazóbőrőndre is szükséged van, akkor nézd meg a Panasonic mosógépek akciós ajánlatát, hiszen most egyes mosógépek mellé megkaphatod ajándékba.

Így miután hazaérkezel a nyaralásból már azon sem kell gondolkodnod, hogy a ruháid hogyan lesznek makulátlanul tiszták!

Jó utat és sok-sok napsütést, a többi rajtad múlik!

További információ>>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top