Szex

Hosszú punci

Heti gyors. Mester Dóra szexoktató új rovatában sztorikat, gondolatokat, javaslatokat találsz a szexualitás és a hozzá való viszonyunk témakörében.
Hosszú punciSzex határok nélkül – az előző Heti gyorsban a médiatörvényről 

Szexmisszióm nem titkolt része az a küzdelem, amit azért vívok nap mint nap, hogy csökkentsem a férfiak és nők közötti távolságot. Hiszek abban, hogy a köztünk lévő különbségeket a társadalom és a kultúra gerjeszti, és valójában nagy szükség lenne a hasonlóságok hangsúlyozására ahhoz, hogy jobbak legyenek a párkapcsolataink, hogy jobb legyen a szex, csak hogy egyszerűbb legyen együtt élni.

Hosszú punciEllenérvként azonban mindig megkapom, hogy jó, jó, de értsem meg, a fizikai, biológiai különbségeket akkor sem tudom megkérdőjelezni. Más a nők teste, mások a genitáliáink, máshogy működik az agyunk.
Erre hároméves gyerekemnek volt egy ragyogó megoldása a minap. Kedvenc rajzfilmje, a Totoro egyik főhősét, Satsukit játssza minduntalan a szerepjátékaiban. Egyszer kérdeztem tőle, hogy nem baj-e, hogy Satsuki kislány, és nem fiú. Azt már tudja, hogy a fiúknak kukijuk van, a lányoknak puncijuk, ezért kérdeztem, hogy az, hogy neki kukija van, nem zavarja-e abban, hogy kislányt alakítson. Nem, válaszolta, már csak azért sem, mert neki nem kukija, hanem hosszú puncija van. Ezzel le is zártuk a kérdést.

De mi az, hogy „szexoktató”? Megtudod Mester Dórával készített interjúnkból.

Szex, határok nélkül (Heti gyors, 1. rész)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top