nlc.hu
Szex
Miért nem szeretjük a jófiúkat?

Miért nem szeretjük a jófiúkat?

A pasik egy részével az ég világon semmi gond nem lenne, ha nem lennének, túl jók. De mit is jelent ez pontosan?
Miért nem szeretjük a jófiúkat?
10 fiúval lefeküdtem, kurva vagyok?

Alacsony az önértékelésünk
Ha nem érezzük jól magunkat olyan pasival, aki jobban szeret minket, mint mi magunkat, akkor olyan pasit kell keresnünk, aki kellőképp megaláz ahhoz, hogy az önképünk a helyén maradjon. Ördögi kör, amiből rögtön kiderül, hogy nekünk semmi se jó…

Túl szép, hogy igaz legyen
Ha túlságosan jólelkűnek tűnik egy férfi, akkor el sem hisszük, hogy a valóságot látjuk. Jobb, ha előre tudjuk, hogy mivel fog idegesíteni a jövőben. Mert olyan nincs, hogy nem idegesít.

Nem tudjuk tisztelni őket
Igazi gyengeség, de nem tudjuk tisztelni azt, aki semmiben nem szab határokat nekünk. Ha mi irányítjuk a pasit, akkor nehezebb vonzódni hozzá, akármennyire is jó pasi egyébként.

Kiszámíthatóak
Ha mindig pontosan tudjuk, hogy mi fog történni egy randin, akkor ugyan minek is ne maradnánk inkább otthon?

Az anyatermészet így akarja

A nők szeretnek gondoskodni, a jófiúkról pedig nem kell, hiszen nincsenek megoldatlan problémáik. Akkor hol marad a kihívás?

Miért nem szeretjük a jófiúkat?Nem adnak elég elfoglaltságot
Ha nem kell azon stresszelnünk, hogy épp hol tartózkodik a rosszfiú, vagy hogy hogyan mentsük meg a lelkét, akkor a saját dolgainkkal kell foglalkozunk, ahhoz pedig nem feltétlenül van kedvünk.

A spermák miatt sem
A nők biológiailag a lehető legerősebb spermára vannak ráállva. Azt pedig biztos nem anyuci jó kisfia produkálja.

Lehet, hogy szex sem olyan jó?
Sokan azt hisszük, hogy jófiúk nem túl izgalmasak az ágyban, bár ennek sokszor pont az ellenkezője az igaz, hiszen a macsók olyan beképzeltek tudnak lenni, hogy meg sem fordul a fejükben, hogy esetleg nem „királyok” az ágyban.

Gyengék
A történelem során a nőknek többnyire védelemre volt szüksége a férfiaktól. Lehet, hogy ezért gerjedünk még ma is olyan férfiakra, akik fizikailag erősebbek nálunk. Egy olyan pasi, aki egy legyet sem ütne agyon, minket sem tudna megvédeni, az pedig nem túl szexi.

Túl rendezettek
Minden téren. Ők sosem vesznek fel pecsétes pulcsit, nem hagyják el a kulcsukat és nincs a lakásukban mosatlan edény. Ez pedig ijesztő, főleg úgy, hogy közben minden randin arra gondolunk, hogy nekünk is így kéne viselkednünk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top