Szex

Legyél szexi a piros betűs napokon is!

A menstruáció napjaiban nem feltétlenül van kedvünk szexi fehérneműt viselni. Ezen a hozzáálláson kíván változtatni egy amerikai terveződuó.

Legyél szexi a piros betűs napokon is!Julie Sygiel és Eunice Png által megalkotott Sexy Period alsónemű ránézésre semmiben sem különbözik egy azoktól a csábos, csipkés alsóneműktől, melyek a menzesz ideje alatt általában a szekrényben maradnak. Ezt a bugyit azonban direkt ilyenkor célszerű felvenni, méghozzá nem csupán esztétikai, de „biztonsági” megfontolásokból is.

Amikor a férfi nem vágyik a szexre
Legyél szexi a piros betűs napokon is!

A fehérnemű ugyanis speciális, tapintásra vékony, valójában azonban háromrétegű anyagból készül. A testhez legközelebb eső, illetve a középső réteg nedvszívó, a külső réteg viszont taszítja a nedvességet, ennek köszönhetően az esetleges szivárgás semmiképp sem juthat ki az alsóneműből.

A bugyi több különféle fazonban és színben is kapható, darabja – modelltől függően 32–44 dollárba, azaz 6000–8000 forintnak megfelelő összegbe kerül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top