Szex

Ne kérdezd meg, mikor lesz a következő randi!

Na kisunokám, és a baba mikor jön? Mi a fiatalember foglalkozása? A szülei rendesek? Ha jót akarsz magadnak, ezeket a kérdéseket sose tedd fel a barátnődnek vagy a húgodnak, végképp ne az első randi után!
Ne kérdezd meg, mikor lesz a következő randi!
Friss hírekre vágysz? Kattints!

Szinglinek lenni általában azért nem egyszerű, különösen harminc fölött, mert az összes párkapcsolatban élő barát meg az egész rokonság azzal foglalkozik, hogy az ember lánya mikor randizik, megismerkedett-e végre egy komoly fiatalemberrel, mikor jönnek végre az unokák. És a sort még holnaputánig folytathatnánk.

Aztán amikor találkozunk valakivel, és arról számolunk be csillogó szemekkel, hogy mennyire romantikus volt az egész és milyen jó fej az új pasi, jön a következő kellemetlen kérdés: „Na, és mikor randiztok legközelebb?”

Ne kérdezd meg, mikor lesz a következő randi!Mert általában ez bukik ki ösztönösen mindenkiből. És ez nem feltétlenül rosszindulat, lehet, hogy egyszerű érdeklődés. A szinglik mégsem szeretik. Miért kell egyből a jövőre gondolni? Miért kéne mindenkiben azonnal a potenciális férjjelöltet látni? És ha csak egy szép este volt, és ennyi? Hagyjátok, hogy egy kicsit hadd sütkérezzenek ebben az átmeneti romantikus állapotban! Hadd lépkedjenek még egy kicsit azokon a rózsaszín felhőkön! Miért természetes számotokra, hogy már a következő randit tervezik? És ha nem? Akkor ez az egész nem is volt annyira varázslatos, nem is volt igazi?

Egyszerűen higgyétek el, hogy igenis lesz legközelebb. Hagyja minden nagyi, keresztszülő, testvér, hogy a szingliket átmenetileg elvakítsa a romantikus optimizmus, ami a randi után 3-4 napig biztosan kitart. És ha mégsem lesz következő randi? Néha előfordul mindenkivel, bármennyire tökéletes is volt az az egy alkalom, nem lesz belőle egész életre szóló kapcsolat. És ettől nem válik az élmény kevésbé csodálatossá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top