Szex

A nők több mint fele játssza meg az orgazmust

Közel 30 év után a világ legismertebb férfimagazinja ismét megkérdezte a népet. Hogy miről? Még szép, hogy a szexről. Az eredmények pedig minket is megleptek.
A nők több mint fele játssza meg az orgazmust
A Nők Lapja Café nagy szextesztjének eredményeiért kattints

Továbbra is gond lehet a kommunikáció a párok között, hiszen a nők 59 százaléka elismerte, hogy szokott orgazmust színlelni. Mégis nagyon sok férfi hiszi azt, hogy vele bizony soha senki nem színlelt még.

A nők 43 százaléka akkor is használ társkereső oldalakat, amikor kapcsolata van; milyen arányban lehetnek akkor a férfiak? Talán ez lehet az oka, hogy a férfiak 41, a nőknek pedig 47 százaléka gyanítja, hogy a társa megcsalja.

A nők 49 százaléka vállalta be a szexet kamera előtt, míg a férfiaknak csupán 32 százaléka. Reméljük, hogy ez azt jelenti, hogy csajok magamutogatóbbak, és nem azt, hogy nyomást gyakoroltak rájuk. Érdekes módon a nők nemcsak szerepelni szeretnek, de most már nézik is a pornót. Az amerikai lányok  41 százalékának található a számítógépén szexvideó.

Az emberek 45 százaléka vallotta be, hogy volt olyan, hogy egy napon belül két emberrel is létesített szexuális kapcsolatot, így nem meglepő, hogy a férfiak 56 százalékánál már olyan is előfordult, hogy nem tudta aktuális partnerének teljes nevét.

A nők több mint fele játssza meg az orgazmustA házasemberek 70 százaléka, az egyedülállóknak pedig a 77 százaléka vágyik több szexre, így nem meglepő az sem, hogy a 25 és 34 év közti emberek 52 százaléka feküdt már le valamelyik munkatársával, viszont száznál több hódítást csupán a férfiak 5 százaléka könyvelhet el.

A legmeglepőbb talán mégis az, hogy a válaszadók 60 százaléka nyilatkozott úgy, hogy a szexuális fantáziájában szerepel valamelyik exe. A megcsalások, a pornó és az idegenekkel való aktusok mellett, úgy tűnik, a válaszadók szexuális szokásaiban van egy érzelmi szál is.

Az első ilyen felmérést 1983-ban készítette a Playboy. Akkor a kérdőívben még nem is szerepelt olyan kérdés, ami az intim területek szőrtelenítésére vonatkozott volna. Ma már az amerikaiaknak is több mint 50 százaléka fazonírozza a nemi szerveit, holott ott ez még mindig kevésbé jellemző, mint Európában.

A teljes tanulmány a Playboy júniusi lapszámában lesz olvasható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top