Szex

Papucsférjek állnak az erős nők mögött?

Mindannyian ismerjük a mondást, hogy minden sikeres férfi mögött ott van egy erős asszony támogatása. Vajon ez a bölcsesség fordítva is igaz lehet? A sikeres nők is élvezhetik a partnerük támogatását?
Papucsférjek állnak az erős nők mögött?
Olvass további szexhíreket!

Szerencsés esetben igen, találhat olyan férfit, aki képes háttérbe szorítani az egóját, és lentebb adni az ambícióiból, ha a család érdeke úgy kívánja. A többség azonban még mindig úgy véli, hogy erre csak egy, a nőnél gyengébb személyiségű férfi lehet képes. Dr. C. Molnár Emma, a Nők Lapja Café szakértője azonban úgy véli, ez óriási tévedés. „Azok a nők akik már sokra vitték az életben, intelligensek, igényesek, épp ezért nem fognak maguknál gyengébb egyéniséget választani.” A pszichoterapeuta szerint az, hogy a karrier kérdése mekkora feszültséget okoz egy kapcsolatban, nagyon sok tényezőtől Papucsférjek állnak az erős nők mögött?függ, de az egyének határozottsága kevésbé meghatározó. „Sokkal több múlik az időzítésen, hogy hány évesen, az életük mely szakaszában találnak egymásra” – összegezte véleményét szakértőnk.

A The Daily Mail online magazinnak sikerült megszólaltatnia három olyan párt, akik őszintén vallottak a kapcsolatukon belüli erőviszonyokról. Ezekben az esetekben a férfi mondott le részben vagy teljesen a karrierjéről azért, hogy felesége dolgozhasson. Három házasságból kettő igazolja pszichoterapeutánk álláspontját, egy dundeei asszony azonban nyíltan vállalta, hogy nálánál kevésbé ambiciózus, kevésbé pörgős férfit keresett, mert úgy érezte, nem működhetne a kapcsolat egy olyan férfival, akit az övéhez hasonló egyéniséggel áldott meg a sors. Abban viszont mindhárom férj egyetért, hogy háztartást vezetni és közben még a családot is összetartani legalább annyi odafigyelést és energiát igényel, mint megteremteni a fennmaradáshoz szükséges anyagi hátteret.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top