Szex

Gyűrű helyett tűzfal volt a lánykérés

Mit szólnál, ha a pasid végigjárná egy hangosbeszélővel a várost, hogy szétkürtölje irántad érzett szerelmét? Ilyesmi történt nemrég New Yorkban, csak az eszköz volt más: egy óriási falfestmény.
Gyűrű helyett tűzfal volt a lánykérő ajándék
Olvasnál még? Kattints tovább! 

Vannak férfiak, akik nem szégyellik nyilvánosan is kifejezni érzelmeiket a szeretett nő iránt. Jeff, a 28 éves amerikai fotós is közéjük tartozik: egy cseppet sem riasztotta el a gondolat, hogy esetleg nevetség tárgya lesz, amikor barátnője kezét úgy kéri meg, hogy arról nemcsak a lány, hanem az egész világ tudomást szerez. A fiú ugyanis egy New York egyik legforgalmasabb utcasarkán készült óriási falfestménnyel lepte meg barátnőjét, a 27 éves Caitlint.

A festményen egy virágzó fa ágaira Scrabble-betűkből rakta ki Jeff a kérdést, amire a lány természetesen igennel válaszolt. A népszerű szókirakó a pár kedvenc játéka. A fiú igazán romantikus akart lenni és tutira ment: a képre Caitlin másik szerelmét, Parky kutyát is felfestette. A lány éppen randira sietett, amikor megpillantotta a hatalmas lánykérő falfirkát.

A fiatalok egyébként egyetemisták, éppen most diplomáznak. Együtt jártak középiskolába, románcuk valószínűleg már akkoriban elkezdődött. Jeff egy saját blogot is vezet, amelyben afrikai, európai és ausztráliai utazásairól ír, ahol rendkívüli fotókat készített a vadvilágról. Jelenleg a Time Out New York Magazin vezető fotósa.

Hát csoda, hogy egy ilyen pasinak Caitlin igent mondott? Mondjuk, már csak azért sem lett volna szerencsés a visszautasítás, mert a freskó néhány hónapig még biztosan ott díszeleg a falon.

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top