Szex

Hogyan pasizz külföldön?

Az olasz művészet, a francia ízek, az amerikai álom, vagy éppen a görög történelem csodái vonzanak? Ha már megvan az úti célod, nem árt, ha egy kicsit tájékozódsz arról, milyenek is arrafelé a szokások, mit szeretnek az emberek, na és persze hogy milyen trükkökkel bolondíthatod magadba a helyi szívtiprókat!

Ha nem vagy kapcsolatban, nem kizárt, hogy egy fülledt kalandba is bonyolódhatsz egy külföldi kirándulás közepette.

Összegyűjtöttük neked, hogy mire is buknak a külföldi pasik, hogyan hódíthatod meg őket, akár a saját hazájukban!

Hogyan pasizz külföldön?

 

Olasz amorózó

Az olasz fiúkat akkor tudod elvarázsolni, ha engeded, hogy ők kezdeményezzenek. Attól nem kell tartanod, hogy visszahúzódóak, hiszen imádnak flörtölni és udvarolni.
Kedvelik a filigrán, vékony lányokat, és persze élnek-halnak a szőkékért. Buliban egy apró szemkontaktussal hívhatod fel magadra a figyelmet. Az első randin felejtsd el a szexet, mert nem szeretik a könnyen megkapható csajokat. Mivel gyengéjük a női láb, arra figyelj, hogy kifogástalan simasággal tudod csak elkápráztatni őket.

Hogyan pasizz külföldön?Tippünk a csábításhoz: 

A Panasonic ES-WD42 epilátor garantálja bőröd sima selymességét, hogy a legnagyobb amorózó is a lábad előtt heverjen.

Ez az epilátor teljesen vízálló, így bátran használhatod zuhanyzás közben is. Ráadásul gyengéd lábápoló fejének köszönhetően hatékonyan távolíthatod el a talpadról és a sarkadról a nem túl vonzó bőrkeményedéseket..

Amerikai „cowboy”

Az amerikai fiúk szeretik a rámenősebb lányokat, így náluk nyugodtan kezdeményezhetsz te is. Ne feledd azonban, hogy a kezdeményezés és a nyomulás nem ugyanaz. Szeretnek bulizni, koktélozni, így egy ital mellett jobban is megismerheted őket. Az amerikai srácok leginkább önmagukról szeretnek beszélni, ezért jó taktika, ha inkább a kérdező szerepébe bújsz. Szeretik a vagány csajokat, és igazából mindegy, hogy milyen a hajszíned, a lényeg, hogy légy ápolt. Ha úgy alakul, hogy az éjszakát együtt töltitek, hosszú, forró, emlékezetes estére számíthatsz. A tökéletes szőrtelenségre szükséged lesz, ha valóban szeretnél vele újra találkozni.

Hogyan pasizz külföldön?Tippünk a csábításhoz:

Érzékeny a bőröd? Ne aggódj! A Panasonic ES-WD22 vízálló epilátor segítségével a te bőröd is tökéletes lehet, hogy a „cowboyod” elvarázsold.

A dupla körtárcsás epilálás – 48 forgótárcsával és kímélő precíziós sapkával az érzékeny felületekhez, olyan gyengéd a bőrödhöz, hogy a tökéletes simaság ezentúl gyerekjáték lesz.

 

Görög Adonisz

Ha szeretsz táncolni, hagyd, hogy a táncparkett ördöge vigyen táncba! A görög fiúk ugyanis nagyon jól táncolnak. Udvarlásban sem fogsz csalódni bennük, hiszen bármikor teszik neked a szépet. Az édesanyjuk a legfontosabb nő az életükben, ezért vigyázz, ne tégy megjegyzést az anyukájukra. Könnyen ismerkednek, de nem biztos, hogy hosszú távra terveznek, ezért inkább egy jó kalandot remélhetsz tőlük. Imádnak enni, így egy jó étteremben biztosan találkozhatsz velük, ha éppen nem anyuci főztjéből vacsoráznak. A szőkék náluk is előnyben vannak, kedvelik a skandináv típusokat. Bár a természetes szépség hívei, a bozontos hónaljkutya náluk sem nyerő.

Hogyan pasizz külföldön?Tippünk a csábításhoz:

A Panasonic ES-WD52 epilátorral selymesen sima lábakat varázsolhatsz magadnak. Könnyedén, hiszen a teljesen vízálló készüléket akár a fürdőkádban, akár a zuhany alatt is használhatod. Feltöltés után 40 percig tökéletesen működőképes vezeték nélkül, így akár utazásaidra is magaddal viheted! A bikinivonalad és a hónaljad inkább borotválni szoktad?  A cserélhető borotvafejjel ezt is megoldhatod, hogy tökéletes lehess Adoniszod számára.

 

Francia „csókkirály”

Ki ne vágyna egy szenvedélyes francia csókra? Te is úgy gondolod, hogy ezt legalább egyszer az életedben szeretnéd megtapasztalni? Nem kell mást tenned, mint utánoznod a francia nőket, ők ugyanis tisztelik a „házi nyulat”. Légy titokzatos és csábító, de vigyázz, hogy ne légy közönséges. Imádják a laza, magabiztos csajokat, akik nem rettennek vissza egy kis lepedőakrobatikától sem. Persze nemcsak a szex fontos számukra, hiszen nagyon romantikusak is tudnak lenni. Egy pohár bor, egy kis sajt, néhány szem szőlő és máris udvarolnak. Felejtsd el a sminket! Egy leheletnyi szájfény és szempillaspirál nekik sokkal többet jelent. Fő a természetesség és a makulátlan bőr!

Tippünk a csábításhoz: Hogyan pasizz külföldön?

Légy ápolt és érzéki, hogy bármikor magabiztosan flörtölhess!  Hívd segítségül a kényelmes ES-WD72 Panasonic epilátort.

Könnyen használható, akár zuhanyozás közben is, a különböző tartozékoknak köszönhetően pedig a hónalj és bikinivonal sem lesz probléma! A vízálló, kompakt kis készülék igazán nem foglal sok helyet. Vannak kényelmes megoldások – bízz bennük, használd őket. 

 

Panasonic Wet/Dry – vízálló epilátorok dupla tárcsasorral

Selymesen sima bőr minden nap – a Panasonic epilátorai kiemelkedő eredményt biztosítanak.
Az új, dupla tárcsasort alkalmazó technológia felgyorsítja az epilálás sebességét. (10%-al gyorsabb, mint a Panasonic korábbi Wet/Dry epilátorai)
A 48 precíz forgótárcsa a hosszú és a finom szőrszálakat egyaránt könnyen megragadja.

Vezeték nélkül használható, nedves és száraz üzemmódban egyaránt.

A nedvesség védi a bőrt, csökkenti a kellemetlen érzést, és megelőzi az epilálás okozta bőrirritációt.

Hogyan pasizz külföldön?

Tartozék epiláló sapkák az érzékeny bőr védelmében: a kímélő precíziós sapka az érzékeny felületekhez és precíziós sapka kezdőknek, vagy olyanok számára, akik még kevésbé gyakorlottak az epilálás területén.

A tartozék fejek, mint a borotvafej bikinivonal-fésűvel vagy kis epilálófej hónaljra/bikinivonalra tökéletesen eltávolítják a szőrt a hónalj és a bikinivonal területéről.

További információ a Panasonic epilátorokról:
www.panasonic.hu

 

 

JÁTSSZ VELÜNK!!!! A játékban megnyerheted az új epilátorod, és ezzel együtt elcsábíthatod a legjobb külföldi pasikat is! Sok sikert!

 

Hogyan pasizz külföldön?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top