Szex

Most minden belefér, még az is, hogy játszva nyerj egy mosógépet!

Nyakunkon a nyár és a pihenés ideje. Persze a házimunkát ilyenkor sem lehet elfelejteni, de ha szerencsénk van, a mosás az idén nyáron lehet egy kicsit gyorsabb, könnyebb, sőt még környezetkímélőbb is.

Kíváncsi vagy mire gondolunk?

Játszani mindenki szeret. Nyerni még jobban. Sőt amikor mindezt a legnagyobb közösségi portálon tehetjük meg, igazi szórakozásra számíthatunk.

Van négy szereplő, állig felöltözve. Van egy mosógép és sok-sok mosásra váró ruha. A játékosoknak nem kell mást tenni, mint a kedvenc szereplőjüket levetkőztetni, 3 kérdésre válaszolni, és leírni a saját víziójukat a jövő mosógépéről.

Ennyire egyszerű.

Ha te is kedvet kaptál egy kis játékhoz, kattints ide, és próbáld ki a szerencsédet! >>>

Fortuna közbenjárásával, akár te is hazaviheted a Panasonic NA-140VG3 szupermosógépet!

 

Kíváncsi vagy mitől olyan különleges?

Környezetbarát megoldások:
 A+++ Energiahatékonyság: A Panasonic számos olyan innovatív technológiát fejlesztett ki, melyek lehetővé teszik, hogy te minden mosásnál energiát és vizet takaríthass meg. A 3D szenzor, a Perfect Sense (Tökéletes Érzékelés), a HydroActive+ és az Inverter technológia mind hozzájárulnak, hogy a Panasonic mosógépei amellett, hogy kiváló mosási teljesítményt nyújtanak, a lehető legenergia- és víztakarékosabbak is legyenek. Ráadásul szuper csendes működésük még kellemesebbé teszi mindennapi használatukat. Akár 10 kg ruhát is kimoshat egyszerre és a 34 cm átmérőjű betöltő ablaknak köszönhetően a be- és kipakolás is egyszerű.

Minden mosási mennyiségre kiváló:
Perfect Sense (Tökéletes Érzékelés) technológiának köszönhetően energiát és vizet takaríthat meg minden mosásnál. A 3D szenzor érzékeli a dobba helyezett ruhamennyiséget, és ennek függvényében nem csupán a vízmennyiséget, hanem a dobfordulatszámot is optimalizálja a maximális mosási hatékonyság érdekében. Egyszóval maximális mosási eredmény minimális idő- és energiaráfordítás mellett. Ne aggódj a víz- és energiafogyasztás miatt, ha nem a teljes kapacitást használod ki a mosás során, a Perfect Sense (Tökéletes Érzékelés) technológia automatikusan lecsökkenti a víz- és energiafelhasználást az aktuális ruhamennyiségnek megfelelően.

A te igényeid szerint kialakítva:
Az új NA-140VG3 mosógép beállításai közül választhatod a ‘Normal Wash’ (Normál Mosás) módot, ha hatékony mosásra van szükséged normál energiafogyasztás mellett, illetve a ‘Speed Wash’ (Gyors Mosás) módot, amennyiben kevesebb idő alatt szeretnéd megoldani a mosást. Az ‘Eco Wash’ (Öko Mosás) mód kiváló megoldást jelent, ha szeretnél erőforrásokat megtakarítani és nincs ellenedre, ha a mosási ciklus kicsit hosszabb ideig tart. A ‘Sazanami’ dob és számos kímélő mosási program (baba ruházat, kímélő, selyem, gyapjú) gondoskodik a kiemelkedő szövetvédelemről.

A szénkefementes Inverter motornak köszönhetően a mosógép nagyon csendes, zajszintje mindössze: 53 dB mosás és 71 dB centrifugázás közben.

Biztonságos működés:
A gyerekzár működés közben zárva tartja a készülék ajtaját, így a gyerek még véletlenül sem tudja kinyitni mosás közben, a gombok zárolása pedig megakadályozza a futó program megváltoztatását.

Ugye megéri velünk játszani?  www.panasonic.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top