Szex

A spermalopáshoz két ember kell

Egyre több férfi panaszkodik arról, hogy akaratán kívül született gyermeke. De hogyan érhet váratlanul a terhesség híre egy olyan férfit, akinek eszébe sem jutott, hogy "vigyázzon"? Soma különvéleménye.

A hír: Magyarországon 12 percenként esik teherbe nő úgy, hogy nem szeretné megtartani a kisbabáját, száz élve születésre 45 művi vetélés jut. A világ összes terhességének közel fele nem tervezett. A férfiak sokszor a nőkre hagyják a védekezést, és a nők többsége is azt gondolja, hogy ez az ő dolguk, mivel a következmények őket sújtják jobban. Pedig egy férfi életét is felforgathatja egy nem kívánt terhesség.

Ahogyan mindent mást, a megfoganást is zseniálisan találta ki a Teremtő. Áldozathozatal nélkül egyszerűen kicselezhetetlen. Bármely módját is választja az ember a védekezésnek, valamilyen úton-módon meg kell fizetnie az árát.

 A spermalopáshoz két ember kellA legelterjedtebb védekezési módok jelenleg a gyógyszer és az óvszer. A hormontablettákra vonatkozó általános szöveg az szokott lenni, hogy: „ó, ezek a mai gyógyszerek már nagyon modernek, minimális hormon van bennük”. Hogy az éveken, sőt gyakorta évtizedeken át szedett „minimális” hormon mit okoz a szervezetben, illetve hogy mit fog majd okozni több generáció múlva (beépülve a szervezetbe, sejtekbe továbbadva), arról nem nagyon szól a fáma. Itt most muszáj idéznem az egyik „bibliámból”, Elisabeth Davis Női szexualitás című könyvéből: „Bármilyen is legyen a szer, a napi egyveleg ugyanaz. Így a tablettát szedő nő hormonálisan egyhangú, mindig ugyanolyan. Eltűnnek a természetes ösztrogén-, oxitocin- és tesztoszteron-csúcsok. Eltűnnek a peteéréskor a kreativitás és szenvedélyhullámok, a vérzés előtt vagy alatt megélt intenzív vágyhullámok. Eltűnnek a ciklus egyes fázisaiban rejlő lelki lehetőségek, a körkörös beteljesedés és megújulás élménye. Mert amíg tablettát szedünk, nincs igazi menstruáció sem, ugyanis peteérés szükséges a méhfal megvastagodásához és leválásához.”

Világéletemben zsigerileg irtóztam attól, hogy tablettát szedjek, a gumi csak nagy ritkán jött be (az is csak az együttlétek vége felé), a spirált nem bírta a testem, a fiam naptármódszerrel fogant, úgyhogy maradt a coitus interruptus, azaz időben ki kell húzni. (Arra külön tippjeim vannak, hogy mit érdemes a drága anyaggal tenni, elpazarolni vétek…)
Mint mondtam, ez a dolog úgy lett kitalálva, hogy a védekezésért árat kell fizetni. Mi a férjemmel ezt a módszert választottuk, én több ok miatt is javaslom.
Hiszem, érzem, hogy igazuk van azoknak az ősi népeknek (mexikói, latin-amerikai, afrikai asszonyok ezt tartják ősidők óta ), akik azt állítják: minden férfi, aki beleélvez a nőbe, egy láthatatlan energiaszálat hagy a méhében, amivel hét éven át intenzíven kapcsolódhat hozzá. Mivel a nő a kehely (a „grál”), a befogadó, és a férfi magját fogadja be, így jogos az elképzelés: kell, hogy valamilyen szinten lenyomatot hagyjon a testben, hogyha egy nő ilyen mélységig beenged egy férfit. De továbbmegyek. Határozott megérzésem, hogyha az aktus után a pár útja szétválik, és a férfi szeretetlenül, haraggal gondol a nőre, akkor hét éven át intenzíven csapolja az energiáját. (Erre a mexikóiak kitaláltak egy egyszerű-nagyszerű elengedésgyakorlatot (ha valakit érdekel, megtalálja a site-omon, az írások link alatt).

Nyilvánvaló, hogy az abortusz nem csupán a nő hibája, de az biztos, hogy az utolsó döntés az övé. (Bizonyos szempontból épp ezért a nő az élet császára: ő dönt az élet felől.) Az elmúlt hetekben két olyan férfivel is összefutottam, akik nagy elánnal szidtak minket, hogy mennyi szemét „spermatolvaj” nő létezik, merthogy mindkettő arra panaszkodott, hogy a nő, aki tőle most gyermeket vár, azt állította, hogy védekezik. Nem jártam a dolgok végére, de egy biztos: ha egy férfi egy nőbe élvez, abból gyerek lehet. Úgyhogy uraim, önök is jól gondolják meg, kibe rakják mag-ukat! És egyáltalán: fiúk, férfiak: tanuljatok meg kívülre élvezni, egyáltalán tanuljátok meg irányítani az orgazmust. Irányítatlanul, bármikor és belülre élvezni, erre egy kutya is képes. Ez még nem több az állati szintnél.

Összefoglalva: én mindenképpen a megszakított közösülés népszerűsödését látnám megoldásnak a következő szempontok miatt:

1. Nem rongálja, nem szennyezi a testet.
 (Így is teljes értékű lehet az együttlét, káros mellékhatások nélkül.)
2. A nő testébe nem kerül olyan információ, aminek éveken át következménye van.  (Tanuljuk meg azt, hogy csak azt engedjük magunkba, akitől gyermeket szeretnénk.)
3. A férfi adott esetben nem panaszkodhat „spermatolvajlásra”.
4. Ez a védekezési módszer ingyenes.
5. Csökken az AIDS terjedésének veszélye.
6. Kerüljön vissza a gyermeknemzés lehetőségének ajándéka a méltó helyére!

Azt már csak soron kívül jegyzem meg, hogy a tantra és tao szex szerint a rendszeres ejakulálás energiavesztést okoz, és magömlés nélkül is meg lehet élni az orgazmust.
A fenti módszer nyilván tartós párkapcsolatra értendő, futó kalandoknál továbbra is az óvszer ajánlott.
Szóval kedves gyönyörre vágyók, kívánok éber mérlegelést, hogy azt az áldozatot hozzátok meg, ami hosszú távon is megéri!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top