Szex

Prostinak kellenek a Facebookon elcsábított tinik

Tinédzser Facebook-felhasználókra vadásznak az úgynevezett loverboyok, vagyis a hivatásos csábítók.

Ártatlan flörttel indul és a szexiparban végződik a Facebookon, Twitteren és a többi közösségi hálón támadó loverboyok (szerelmes csábítók) tevékenysége. Tudatosan felépített stratégiával ártatlan és naiv lányokat hálóznak be: szerelmet ébresztenek bennük, megértőek velük, elcsábítják őket, végül pedig elérik, hogy a lányok mindent megtegyenek értük, akár testüket áruba bocsássák – írja a német napilap, a Welt.

Ez történt a 15 éves Monával is, aki a Facebookon ismerkedett meg azzal a 25 éves pakisztáni fiúval, akibe végül beleszeretett, hatására pedig elszökött otthonról. Édesanyja úgy tudta, egy barátnőjét látogatja meg, de haza már nem jött. A pánikba esett anya a lány papírjai között nyomok után kutatott, amikor rátalált egy kézzel írt jegyzetre, amin szexuális szolgáltatások tarifái szerepeltek. A nő azonnal bejelentést tett a rendőrségen, a lányt eltűntnek nyilvánították. A hatóságok eleve arra gyanakodtak, hogy a lány egy loverboy áldozata lett, elcsábították.

Prostinak kellenek a Facebookon elcsábított tinikMona édesanyja a StopLoverboys (lefordítva: állítsuk meg a csábítókat) szervezethez fordult segítségért, amit egy holland édesanya indított, akinek szintén 15 éves lányát Monához hasonlóan elcsábították, függővé tették, végül pedig börtönbe zárták. A szervezet egy munkatársa kezdett el Mona után kutatni, akit végül egy prostituáltoldalon talált meg, szexuális szolgáltatásait ajánlgatva a világhálón.

A rendőrség egy beépített embere a neten keresztül találkozót kért a lánytól, aki egy hannoveri lakásra hívta. S bár a lányt sikerült kiszabadítani a fogságból, egy gyermekpszichiátriára vitték, onnan pár nap után nyomtalanul megszökött, és azóta sem találják. Szakértők szerint a fiatal lányok komoly agymosáson esnek át, gyűlöletet és agressziót ébresztenek bennük családjuk iránt, érzelmeiket megtanulják elnyomni, hűséget és erős ragaszkodást éreznek kitartójuk irányába.

Többet, és ha kell, pénzért – férfiak vallottak a szexrőlHazai fronton vajon mi a helyzet? A Nők Lapja Cafe tabumentes szextesztjével ezúttal az alkalmi kapcsolatok nyomába ered. Aki kitölti, egyrészt részt vesz a 100 000 Ft-os nyereménysorsoláson, másrészt segít abban, hogy jobban megismerjük egymás vágyait és szokásait. Válaszolj te is!

 


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top