Szex

Vegyes szex – az egzotikus férfiak illata erős, az ágyban kreatívak és sokáig bírják

"Szeretem a feszes bőrük tapintását, az izgalmas erős, édes illatukat és persze a színüket, főleg ahogy az én fehérem az ő feketéjükkel összegabalyodik." Tejeskávé szerelem.

Míg saját hazánkban sokan fájdalmasan átlagosnak érezzük magunkat, addig pár országhatárral délebbre hirtelen istennővé változunk, egzotikus jelenséggé vedlünk át – legalábbis így érezzük, amikor éhes szempárok vetkőztetnek Cipruson vagy Olaszországban. Mindegy, hogy fekete, fehér, sárga vagy sápadt bőrű valaki, az egzotikus külső csak földrajzi koordináták kérdése és persze elég felülni az első budapesti járatra, hogy újra beolvadjunk a szürke halmazba. Ám nemcsak “egzotikusnak” lenni jó; egy izgalmas ember társasága, szerelme és szexualitásának megélése legalább ennyire felkavaró élmény lehet. Mesélőink egyéjszakás kalandokba vagy épp hosszú párkapcsolatba bonyolódtak külföldiekkel.

Arabok, feketék a szenvedélyes szeretők

A bőr illata, ami kissé más, mint egy fehér pasié.
“A bőr illata kissé más, mint egy
fehér pasié.”
Fotónk csak illusztráció

Mitől más a szex egy afro vagy egy arab férfival? Egyértelmű választ nehéz adni, csak óvatos körvonalak írják le azt, hogy mitől olyan jó az a másik.”Számomra az ismeretlen, a más bőrszín a vonzó. A bőr illata, ami kissé más, mint egy fehér pasié. Talán épp az, hogy a »vegyes« kapcsolatok még mindig nem annyira elfogadottak, mint a hasonló bőrszínű kapcsolatok. Bár szerintem nem lehet különbséget tenni pasi és pasi között csak emiatt; a fehérek között is lehet hatalmas eltérés” – írja Ágnes, akinek szíve régóta a fekete férfiakhoz húz.

Eszter nem ragaszkodik a fekete bőrhöz, bőven elég, ha az illető külföldi – például arab vagy latínó. Számára egy külföldi férfi legnagyobb vonzereje éppen a mássága, hogy hordoz valami teljesen eltérőt. “A sötét bőr- és szemszín, a teljesen más testfelépítés már látványában is borzasztóan izgalmas, de rendszerint a szokásaik, mozdulataik, pózok és gesztusaik is különbözők – az ágyban is. A latin-amerikaiak például egészen másként érintenek, sokkal szenvedélyesebben és érzékibben szeretkeznek, mint az európai férfiak. Számukra a közvetlenség is rendkívül fontos, ezért a csókok, a szemkontaktus, az apró érintések, a kimondott érzések sokkal gyakoribbak és fontosabbak az ágyban.”

Az ágyjelenetekre utal Krisztina is, akinek legizgalmasabb szextapasztalatai egy dominikai és egy arab férfihoz kötődnek. “Hihetetlen kreatív szeretkezésekben volt részem, sokszor olyan kitekert pózokat használtunk, amiket azóta is próbálok felidézni, de mással szinte kivitelezhetetlennek tartom. Az már csak fizikális sajátosság, hogy a muzulmánok körülmetéltek, a feketéknek pedig elég intenzív a testszaguk.”

Görög félistenek az Olümposzról

Tetszett a karakter, a férfiasság és az erő, ami belőle sugárzott.
“Tetszett a karakter, a férfiasság és az erő,
ami belőle sugárzott.”
Fotónk csak illusztráció

Petránál a mediterrán vonal akadt be: görögök, törökök, olaszok egyaránt szerepelnek az “áldozati listán”, de egy mélyebb tapasztalat elég volt ahhoz, hogy komoly kapcsolatba soha többé ne bonyolódjon.”Két és fél évig egy görög isten volt a párom, akinek külseje annyira elvette az eszemet, hogy sokáig nem láttam a fától az erdőt. Tetszett a karakter, a férfiasság és az erő, ami belőle sugárzott.

Szerettem a fekete, szőrös testét, a fekete borostáját, a sűrű, erős haját és azt a kemény akcentust, ahogy az angol szavakat ejtette. (ez szex közben is felettébb izgató – hogy miért, arra nem tudom a választ.) A szenvedélyes, viharos szex a hosszú együttélés után is megmaradt, két év után is hetente két-három este az egymásnak esésről szólt. Párkapcsolatban velük élni azonban nehéz, ragaszkodnak a tradicionális családmodellhez, ami idővel kinyírja még a legszebb kapcsolatokat is.”

A grúz szexmániás

Zsuzsi is csak a nyári utazások alkalmával élvezi a külföldi gyöngyszemeket, az év maradék háromszázötven napján nem biztos, hogy bírná az iramot. “Egy londoni kiruccanás során ismerkedtem meg egy grúz sráccal, azaz inkább ő ismerkedett meg velem. Heves és rámenős volt. Már az első este szexeltünk, ami egy hatalmas sokkal kezdődött: a teljesen átlagos külsejű csávónak akkora mérete volt, amekkorát pornófilmben is csak ritkán látni. Nehezen tudtam eldönteni, hogy ennek most örüljek, vagy inkább féljek, aztán hamar kiderült: lehet örülni. A másik furcsaság az volt, hogy hihetetlen libidóval rendelkezett: napi 10-15 alkalom simán belefért neki, pontosabban ennyiszer nem lehetett leállítani, függetlenül attól, hogy épp várost néztünk, vacsiztunk, társaságban voltunk… A csávó egy vérbeli macsó volt, így beszélgetni elég nehéz volt vele, de az ágyban egy isten volt. Vad, energikus, hihetetlenül kreatív, ugyanakkor figyelmes is. Egy dolgot csinált rosszul: iszonyú bénán smárolt.”

Mit szeret az egzotikus nőkben egy férfi?

“…én sem tudnék meglenni a black magic
woman-es szenvedély nélkül.”
Fotónk csak illusztráció

És hogy mit szeret a külföldi nőkben egy férfi? Azt Benjámin mondta el nekünk. “Nagy rajongója vagyok a szép, egzotikus nőknek, feketéknek, ázsiaiaknak, araboknak. Nagyon össze-vissza, kevert, nemzetközi tapasztalataim voltak eddig, úgyhogy sok általános érvényű bölcsességet nem tudok mondani, mert például egy német–ázsiai táncosnőnél, egy tősgyökeres New York-i nigériainál, egy balatoni székely–tanzániainál elég nehéz kideríteni, hogy egy-egy szexuális tulajdonsága vajon mi miatt van. Például nagyon bejön a fekete forma: úgy karcsú és gyönyörű vonalú, hogy közben jókora és gömbölyű ahol kell. Szeretem a feszes bőrük tapintását, az izgalmas, erős, édes illatukat és persze imádom a színüket, főleg ahogy az én fehérem az ő feketéjükkel összegabalyodik, nem is beszélve a legjobbról, ahogy a sötét combok között ott a kis rózsaszín, amiben én világítok.

Valami híresség mondta egyszer: »once you go black, you never go back« (magyarul: ha egyszer kóstoltad a feketét, soha nem akarsz mást). Meg tudom érteni, én sem tudnék meglenni a black magic woman-es szenvedély nélkül, ami belőlük árad.”

És milyen érzés egzotikusnak lenni?

Fotónk csak illusztráció
“A férfiakkal kapcsolatos illúzióim
sajnos hamar eloszlottak.”

Fotónk csak illusztráció

De vajon mit gondol erről egy egzotikum, egy kenyai lány, akiért itthon bomlanak a férfiak? Niki tudja, milyen érzés ez: “Édesapám egy másik kontinensről származik, így egzotikus külsővel áldott (vagy vert meg) a sors. Érdekes, hogy Magyarországon sokan szeretnének különleges külsőt, és hajlandóak komoly összegeket áldozni arra, hogy egzotikusnak tűnjenek.

De ez korántsem csak előnyökkel jár. Körülbelül tizenhat éves koromig a fiúk észre sem vettek, ufónak számítottam, utána bár megváltozott a helyzet, eleinte örültem, hogy a külsőm felkelti a pasik figyelmét, az érdeklődés azonban a legtöbb esetben csak az ágyjelenetig tartott volna. Az is előfordult, hogy az akkori rajongásom tárgya konkrétan elmondta valakinek, hogy tetszem neki, meg ki is próbálná velem a szexet, de hát az anyukájához már nem vinne haza.

A férfiakkal kapcsolatos illúzióim sajnos hamar eloszlottak, és megtanultam »kiszűrni«, kik azok, akik tényleg csak egy különleges trófeát akarnak és kik azok, akiket érdekel a lelkem is. Általában ez az első tíz percben kiderül. Az egzotikus külső hosszú kapcsolatok esetében is csak az első hónapokban izgalmas a másiknak, utána megszokja a látványt, így nekem is ugyanúgy kell dolgozni a kapcsolat fenntartásáért. Az is tény, hogy a külsőm miatt bizonyos önmagukkal elégedetlen nők zsigerből az ellenfelet látják bennem, és akármit teszek, eleve mínuszból indulok náluk.

Azt, hogy a szex más-e velem, nem igazán tudom. Véleményem szerint ez nemcsak rassztól függ, sokkal többet számít a szexuális kultúra, a saját testünk ismerete és elfogadása, a figyelmesség.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top