Szex

Válassz mosógépet a pasidnak!

Válaszd ki, hogy tűz, víz, föld vagy levegő jegybe tartozik-e a kedvesed, és mi segítünk mosógépet választani, hogy ezt a házimunkát ezentúl a pasid vállalja!

Válassz mosógépet a pasidnak!Tűz jegy(Kos, Oroszlán, Nyilas)

A tűz jegyű pasi aktív, kezdeményező. Mindent szenvedéllyel él meg: a szerelmet, a párkapcsolatot, a munkát, de még a mindennapi gondokat is. Igazi társasági lény, akiknek lételeme a pörgés, a mozgalmasság, így jó, ha figyelsz arra, hogy soha ne unatkozzon! Hatalomvágya legendás, és szónoki képességei is ismertek, ezért csak akkor vállald be, ha ezeket jól kezeled.
Robbanékonysága és hevessége miatt sokszor félnek tőle, pedig nem rosszindulatú, csak dinamikus, és mindig úgy érzi, elvesztegeti az idejét, ha nem cselekszik azonnal.

Párkapcsolatban inkább hűtlen típus, bár ez nem túl jó hír, nyugtasson meg az, hogy szüksége van egy megbízható társra, aki lépten-nyomon dicséretekkel halmozza el. Ha segíteni fog a házimunkában, ez is nem is lesz túl nehéz vállalkozás!

Fontos számára a mozgás és a helyes táplálkozás, hiszen rohanó életében csak így tudja fenntartani az egészségét. A legjobb, ha együtt eljártok edzeni, például futni a szabadba, és utána összedobsz neki egy finom Cézár-salátát.

Mivel mindenre sajnálják az időt, amit nem cselekvéssel töltenek, számukra a mosógépek közül is azt javasoljuk, amellyel gyorsan tudnak eredményt elérni, mert egyébként nem biztos, hogy sikerül elérned, hogy egy kicsit besegítsen.

Válassz mosógépet a pasidnak!

 

A Panasonic NA-127VB3 mosógépének rövid programja biztosan lenyűgözi a tűz jegyű pasidat. Ez a program az enyhén szennyes, 2 kilogrammnyi ruhát rapid programmal, 15 perc alatt felfrissíti. Ennyi ideje még neki is van, hogy meglepjen a tiszta ruhákkal. Talán nem is kell nagy rábeszélés, hogy a mosást holnaptól ő vállalja.

 

 

 

Válassz mosógépet a pasidnak!Levegő jegy (Ikrek, Mérleg, Vízöntő)

A levegő jegyben született pasik elegánsak viccesek és nagyvonalúak. Olyanok, akikről mindannyian csak álmodozni szoktunk. Lételemük a kommunikáció, a kapcsolatteremtés, így nem kell mellettük komoly vitákra számítanod. Elbűvölő fickók, akiket hajt a kíváncsiság a munkában és szerelemben egyaránt. Fontos, hogy ki tudd elégíteni a kíváncsiságát, mert egyébként rövid idő alatt levegőnek fog nézni. A változás az élete része, ezért minden innovativitás lenyűgözi.

Nagyon jó partnerek, hiszen könnyedén felülemelkednek a problémákon, de szabadságvágyukat mindenképpen tiszteletben kell tartani.
Ezek a pasik még táncolni is szeretnek, ezért minden társasági eseményen tökéletes partnerek.

 

Válassz mosógépet a pasidnak!A modern, újdonságokat kedvelő levegő jegyű pasik számára a Panasonic NA-168VX3 mosógépének innovatív WashNavi LCD kijelzője és Stain Master (Folt mester) funkciója jelenthetik a tökéletességet.

Foltmester funkció: Végre egy egyszerű megoldás a foltok eltüntetésére. Eddig dörzsölgettük, beáztattuk, de most csak kiválasztjuk a Foltmester funkciót, és kiválasztjuk a 23 folttípus közül mit szeretnénk eltüntetni, a többiről gondoskodik a Panasonic új mosógépe. Nem jelent gondot, legyen szó akár kávé-, sár-, vagy akár fűfoltokról.

WashNavi – A navigációs LCD kijelző lehetővé teszi az intuitív irányítást a mosógép programjai, funkciói és kijelzője felett. Azonnal látszik, hol tart a mosás, melyik program megy, a mosási hőmérséklet, centrifugasebesség és a mosásból hátralévő idő. A segítség funkció minden mosási programnál összefoglalja, milyen típusú és súlyú ruhára javasolt választani.

Ráadásul ennek a mosógépnek 10 év garancia jár az inverteres motorjára.*

* Részletek: panasonic.hu

 

Ezzel a mosógéppel a te tökéletes pasid valódi segítségeddé is válhat.

 

Válassz mosógépet a pasidnak!Föld jegy (Bika, Szűz, Bak)

A föld jegyű férfiak igazi pasik. Két lábbal a földön járnak, nem szeretik az elvont dolgokat, ezért velük mindig célravezető az egyenes beszéd. Megfontoltak és türelmesek, de nem fogják kitalálni a gondolataidat, ezért ezt ne is várd el tőlük. Mindig a probléma gyökerénél keresik a megoldást, és soha nem végeznek fél munkát. Lételemük az állandóság. Partnerben, otthonban és munkában is ritkán változtatnak, leginkább kényszerből, mert egyébként ragaszkodnak a jól bevált dolgokhoz. Mellettük hosszú távon is biztonságban érezheted magad. Kiegyensúlyozottak, és nem jellemző rájuk a kapkodás. Mindig megfontoltan és lassan döntenek, és a döntésük mellett ki is tartanak.

Nagyon fontos számukra a természet és a természetben való elmélkedés, ezért a környezetüket is fokozottabban óvják. Jó, ha sokat kirándulsz velük, mert a természet közelsége nagyon jó hatással van rájuk.

A Panasonic mosógépeivel még a föld jegyű pasik is meg lesznek elégedve, hiszen ezek a mosógépek az Inverter technológiának köszönhetően kiemelkedően hatékony energiafelhasználással dolgoznak.
Emellett pedig a víztakarékos döntött dobjuk miatt nemcsak költséghatékonyak, hanem a környezetet is kímélik.
Válassz mosógépet a pasidnak!

A Panasonic NA-140VG3 mosógép segít nekik a hosszú távra tervezésben, hiszen 10 év garancia jár a készülék inverteres motorjára, és egyszerre akár 10 kg ruhát is kimoshatnak 😉 !* Ráadásul a környezetet is kímélik, hiszen az Öko 15 fokos mosási programmal kevesebb energiafelhasználás mellett is kiváló eredményt garantál, így még őket is arra ösztönzi, hogy kipróbálják.
Hidd el, ha tudja, hogy védi a környezetet, még egy mosást is bevállal majd helyetted!

* Részletek: panasonic.hu

 

Válassz mosógépet a pasidnak!Víz jegy (Rák, Skorpió, Halak)

Ha víz jegyű a pasid, akkor egy igazi álmodozó költözött be az életedbe. Imádja a nyugalmat, és mélyen átérzi mások érzéseit, ezért az empátiájával biztosan téged is meg tud nyugtatni. Árad belőle a szeretet és a romantika. Gyengéd és képes arra, hogy a te érzéseidet is visszatükrözze, így mellette mindig szeretve érezheted magad. Sokkal többre tartja az érzelmeket a testiségnél, de nem kell aggódnod, mert ha kell, nagyon szenvedélyes is tud lenni. Szeretik a csendet és a magányt, amikor elvonulhatnak a saját kis világukba. Ilyenkor ne zavard, inkább várd meg, amíg ő teszi meg feléd az első lépést.

Imádják a vizet, ebben a közegben tudnak igazán ellazulni és pihenni. Minden mozgás közül az úszást részesítik előnyben. A víz “kimossa” a gondolataikat, ami megnyugtatja őket. Egy wellness-hétvégével ezért bármikor kiengesztelheted őket.

Ha Panasonic mosógépet vásároltok, végtelenül csendes működésével nem zavarja meg a víz jegyű pasid elmélkedését, ezért biztosan nagyon szeretni fogja.

Válassz mosógépet a pasidnak!Az  NA-148VG3 modell mosás közben mindössze 53 dB a zajszinten működik, ezért szinte észrevehetetlen. Az inverteres szénkefe nélküli motor és a rezgést csillapító kialakítás pedig csak fokozza a csendes működést.
A pasid az automatikus kikapcsolást is örömmel fogja használni, hiszen nem kell abbahagynia az álmodozást, mert a mosási program végén ezek a mosógépek automatikusan kikapcsolnak. Ezzel a mosógéppel elérheted, hogy két álmodozás között a te álmaidat is teljesítse!

 

 

 További információk

 

Válassz mosógépet a pasidnak!

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top