Szex

Így vedd rá a pasidat egy kis házimunkára!

A főzés, portalanítás, felmosás, mosogatás, mosás állandó feladatunk, amit a legtöbb esetben kötelességtudatból és muszájból csinálunk. Hogy miért? Mert rend a lelke mindennek, de még senkitől nem hallottam, hogy egy jó film helyett szívesebben takarítok, vagy az esti vacsorát inkább lecserélem egy jó kis porszívózásra.

Szóval nyugodtan valld be, a házimunka nem tartozik a kedvenc elfoglaltságaink közé. Azért sem, mert szinte kötelező megcsinálnunk, és ezt a legtöbb esetben egyedül kell tennünk, mert a párunk inkább a tévé távirányítóját nyomkodja, vagy amikor előkerül a porszívó, hirtelen valami „fontos” dolga támad…

Ha szeretnéd, hogy párod is kivegye a részét a házimunkából, ügyesen vedd rá, hogy segítsen neked!

Így vedd rá a pasidat egy kis házimunkára!

  • Először is próbáld arra rávezetni a párodat, ha besegít neked a házi teendőkbe, akkor annyival hamarabb végeztek, azaz több szabadidőtök marad egymásra, amit hasznosan tölthettek el.
  • Válassz olyan feladatokat, amiket szívesen elvégez, ezért ha nem szeret port törölgetni, akkor a porszívót add a kezébe.
  • Ne a legnehezebb feladatokat bízd rá, mert abban biztos lehetsz, hogy többet nem adja meg neked az esélyét sem, hogy megkérd bármire.
  • Soha ne parancsolgass neki és ne beszélj rébuszokban, mert nem fogja tudni, hogy mit szeretnél. Mindig világosan kérj!
  • Ha elkészült a kijelölt feladattal, mindig dicsérd meg, és ne kövesd el azt a hibát, hogy újra kezded a felmosást – még akkor sem, ha foltos maradt a padló. A lényeg, hogy mindig adj neki pozitív visszajelzést hősies tettéért.
  • A férfiaknak igen nagy az egója, amit egy kis trükkel könnyedén a magunk javára fordíthatunk, ezért ha a lefolyó már egy-két napja eldugult, és még mindig nem lett kitisztítva, feltűnően kezdj el szakembert keresni. Hidd el, párod nem fogja hagyni, hogy más férfi oldja meg – helyette – a feladatot.
  • A férfiak többsége imádja a korszerű „kütyüket”, ezért ha a készüléked elég modern és mutatós, egy nagy játéknak fogják tekinteni a mosást, ezért is fontos, hogy megbízható masinát válassz, amivel pillanatok alatt játszva moshat. Hogyan?

A Panasonic tippjei, hogy a pasid egy „házitündér” legyen:

 

A Panasonic mosógépei segítenek neked a feladat megoldásában, mivel amellett, hogy tökéletes mosási teljesítményt nyújtanak, olyan funkciókkal könnyítik meg a mindennapokat, mint a gyorsmosás, így párod akár 15 perc alatt lehet mosóbajnok! Emellett víz- és energiatakarékosak, így a környezetet is kímélik.

 

További információk!

Így vedd rá a pasidat egy kis házimunkára!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top