Szex

Pokorny Lia is küzd az előítéletekkel

Pokorny Lia legújabb tévés munkájában, a magyar HBO Társas játék című sorozatában egy nem túl szép, ám rendkívül intelligens és a boldogság után sóvárgó könyvelőt játszik. Lia karaktere, Lővey Gabi, az igazit keresve nem riad vissza a legújabb társkereső eszközöktől sem, és online csatornákon, vakrandikon keresi a boldogságot, miközben folyamatosan szembesül a saját és mások előítéleteivel.

Pokorny Lia is küzd az előítéletekkelHatalmas orráról azonban nem lehet nem tudomást venni, ezért hiába van csodálatos alakja, a férfiak egyszerűen menekülnek előle.

Kedves, nyitott, őszinte személyiség, aki éhezik a szerelemre és hálás a kedvességért, az élet megáldotta egy csipet humorral és jó adag öniróniával is.

Az a típus, aki mindenkit meghallgat, és bárkinek a lelki tanácsadója lesz, csak éppen őt nem hallgatja meg senki

„Ahogy Gabinak, azt gondolom, úgy minden embernek megvan a saját frusztrációja, valami, amit ha megnyomnak rajta, akkor az fáj, és ha az ember folyamatosan olyan környezetben van, ahol ezt »nyomkodják«, akkor azzal nagyon nehéz lehet együtt élni. Mindegy, hogy az ember az arcán vagy a szívében hordozza ezt a fájdalmat, a lényeg az, hogy miként tud vele élni, túlélni. Gabi pedig ebben nagyon ügyes. Nem adja fel, és belemegy olyan helyzetekbe is, melyek bár távol állnak tőle, de tudja, hogy az embernek néha meg kell hoznia olyan döntéseket, melyekből nem azonnal, csak sok-sok idő elteltével profitál. Lehet tőle tanulni” – mesél az általa megformált karakterről Pokorny Lia.

Pokorny Lia is küzd az előítéletekkel

A 13 részes sorozat nemcsak Gabi életéről szól, hanem másik két sorsfonalat is elmesél. A sorozat főszerepében Dávidot (Simon Kornél), a biciklibolt-tulajdonost, és Lénát (Martinovics Dorina), a reklámszakembert láthatjuk. A két fiatal balul sikerült első randevújuk után próbál újra egymásra találni, de a sors, a tragédiák és az ármányok mindig közbeszólnak.

Pokorny Lia is küzd az előítéletekkelA harmadik sztori Judit (Balsai Mónika) és Iván (Thuróczy Szabolcs) családi krízisének története, hogyan talál kiutat egy kétgyermekes házaspár az elhidegülésből. Egyszóval a három történet egy igazi, mai sztori, amely három egymással szorosan összefüggő sorsfonalat mesél el.

Az események a legváratlanabb pillanatban futnak egymásba és kuszálódnak össze szinte kibogozhatatlanul, úgy, hogy közben néha a saját életünk örömeire és nehézségeire ismerünk rá.

 

A Társas játék dupla epizódos premierje október 23-án, az HBO kódolatlan hétvégéjén lesz. A további részek pedig vasárnap esténként nyolc órától lesznek láthatók a csatornán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top