Szex

Balsai Móni tippjei a hűtlen férjek leleplezésére

Balsai Mónika az HBO új, saját gyártású, magyar sorozatának egyik főszereplőjét, Béres Juditot alakítja. Karaktere egy igazi családanya. Férjével, Béres Ivánnal két gyermeket nevelnek. Lojális feleség és odaadó anya, aki bár sejti, hogy férje hűtlen, sokáig mégis a hallgatást és a családi békét választja. De vajon meddig lehet szemellenzővel élni az életet és mikor kell azt mondani, hogy állj.

Balsai Móni tippjei a hűtlen férjek leleplezéséreA harmincas éveiben járó, karakán, hajdan vidám és energikus asszony egyre elkeseredettebben éli meg a szürke hétköznapokat. Férje, akit Thuróczy Szabolcs alakít, munkájának és mellette a szeretőinek él, míg Judit otthon vigyáz két gyermekükre és vezeti a háztartást. Férje éjszakai hosszú kimaradásai és furcsa telefonhívásai azonban felébresztik benne a gyanút. Mint minden megcsalásra, erre is fény derül, s mikor Judit szembesíti férjét a tényekkel, a csalfa férj mindent letagad.

Arról, hogy mik a jelei annak, hogy a férjünk már nem csak nekünk csapja a szelet, Balsai Móni ad pár nagyon hasznos tippet:

„Amikor a szerepemre készültem, körbe kellett kérdeznem az ismeretségi körömben, hogy szerintük mire érdemes odafigyeli, mert hála az égnek az én életemben minden rendben van. De sikerült összegyűjteni pár fontos jelet, amelyek felhívhatják a figyelmünket férjünk, illetve párunk hűtlenségére, és segítenek feltárni a párkapcsolati problémáinkat.

Véleményem szerint az egyik legárulkodóbb jel arra, hogy a férjünk nem csak minket tüntet ki figyelmével, az egyre sűrűsödő túlórázás és esténkénti kimaradás. Ezzel egy időben sokkal kedvesebb és figyelmesebb lesz veled szemben, mivel ezzel próbálja meg kompenzálni a lelkiismeret-furdalását… mármint ha van neki. Emellett árulkodó jel lehet még a lenémított telefon, a túlzott kritizálás, az intimitás eltűnése, általában a hideg és tartózkodó magatartás, az esti beszélgetések elmaradása, a bókok és végül a mágikus „szeretlek” szó elmaradása.”

Az október 23-tól vasárnap esténként látható Társas játék többek között ilyen és más, az átlagembert érintő párkapcsolati és társadalmi problémákkal foglalkozik.

A három szálon futó történet mindegyikében felfedezhetjük saját életünk pozitív és negatív tapasztalatait: véletlen egymásra találás, balul sikerült első randi, előítéletekkel és önismereti problémákkal való szembesülés. Ettől válik ez a sorozat szerethetővé, és kerül közel a szívünkhöz.

További információk!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top