Szex

A legszexibb nők közé választották a férfimodellt

A legerotikusabb nők között tartják számon a lányos testű férfimodellt.
foto: amica.de
Foto: amica.de

Mellei nincsenek, de gömbölyded csípője és nőies arcvonásai miatt megtévesztésig hasonlít egy nőre: a húszéves Andrej Pejics a legkeresettebb modellek egyike, akivel nemcsak férfi, de női divatot is előszeretettel reklámoznak; a januári párizsi divathéten például Jean-Paul Gaultier női és férfikollekciójában is felbukkant.

A szerb születésű ausztrál férfi nevétől legutóbb akkor volt hangos a sajtó, amikor a brit FHM a 100 legszexibb nők közé választotta, a New York-i Dossier Journal címlapján pedig épp a felsőjétől szabadul meg. Ez utóbbi eset akkora botrányt kavart, hogy az amerikai forgalmazó, a Barnes & Noble and Borders letakartatta a fotót, mondván, a kép túl megtévesztő, a vásárlók azt is hihetnék, hogy egy nő szerepel a magazin elején.

A sokkoló modell karrierje ennek ellenére töretlen, legutóbb például az Out melegmagazin a legmeghatározóbb divatikon címmel tüntette ki. Az androgün modell szexuális identitása azonban nem ismert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top