nlc.hu
Szex
Szexuális zaklatással vádolják a 6 éves kisfiút

Szexuális zaklatással vádolják a 6 éves kisfiút

Az ártatlan doktor bácsis játékból véresen komoly bírósági ügy lett, melynek főszereplője egy 6 éves "bűnelkövető".

Szexuális zaklatással vádolják a 6 éves kisfiútWisconsin államban egy 6 éves kisfiú ellen emeltek vádat, mert egy 5 éves kislánnyal és annak öccsével doktor bácsisat játszott, miközben megérintette a kislány popóját. A lány anyukája azonban azzal vádolja a kisfiút, hogy az ujját a kislánya popójába dugta. A gyerekek azért játszhattak ilyen játékot, mert a „vizsgáló” kisfiú előző nap egy orvosi vizsgálaton esett át, ahol szintén a popsiját vizsgálták – írja az amerikai életmódmagazin, a care2.com.

Bár a kislány állítja, hogy a kisfiú csak megérintette őt, az anya ennek ellenére azzal a váddal állt elő, hogy a kisfiú messzebb ment. A fiatalkorúak bíróságán első fokon szexuális erőszakot állapítottak meg, de a nő azzal is megpróbálkozott, hogy a szülőktől elvegye a gyermekfelügyeleti jogot.

Sokan úgy hiszik, hogy az ügyet azért fújták fel ennyire, mert a kislány édesapja a város meghatározó politikai figurája. A 6 éves kisfiú ellen indított hadjárat időközben teljesen felőrölte a kisfiút, szorong, depressziós, szűnni nem akaró hányás és alvászavar gyötri.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top