Szex

Szenteltvíz a síkosítóban. Tessék?

Megtaláltuk a legőrültebb szexkellékeket: itt a szenteltvizes és szalonnás ízesítésű síkosító.

Szenteltvíz a síkosítóbanA hülyeség, olykor pedig az ízléstelenség tényleg nem ismer határokat, ezt bizonyítják azok a szexkellékek, amelyek keményen feszegetik a határokat. Elképzelésünk sincs például arról, hogy mi inspirálhatta annak a síkosítónak a megálmodóját, aki szenteltvízzel bővítette a folyadék összetevőit, ami – a gyártó marketingszövege alapján – Kr. e. 159 óta véd a kiszáradás ellen. (Vegytiszta humor.) 

És ha már a síkosítóknál tartunk, igazi kihívás a képzelőerőnek az a termék, melyben az egyetlen extra a szalonnaíz. A gyártó mentségére váljék, hogy első körben csak viccből kezdte el a termék gyártását, de a szalonnás síkosítót azóta is annyian rendelik, hogy nem lehet leállni, még a Facebookon is óriási rajongótábora van. 

Szintén szexszel akarják értékesíteni azokat az energiaitalokat, melyek a női és férfi intim zónák után a Pussy és a Cock nevet viselik, ami alapján a fogyasztó egyből arra asszociál, ha azt megissza, elementáris szexig fajul a dolog. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top