Szex

Termálfürdő, szolárium és magasles: mindenki máshol csinálja

Lift, mozi, próbafülke, park, strand, fű, focipálya, szauna, termálfürdő: csak néhány azok közül a helyszínek közül, ahol a kikapcsolódást sokan szexszel fűszerezik. Olvasóinkat kérdeztük a kedvenceikről.
Termálfürdő, szolárium és magasles: van aki itt csinálja

Szinte mindenütt

Eszter tudja, mi fán terem a “kültéri” szex, minden lehetséges helyszínen megragadta már az alkalmat rá: “Szeretkeztem már a Margit körúti dupla szoláriumban, a répáshutai mészégetőnél a réten, kocsiban természetesen milliószor, de csináltam már a János-hegynél – bár tanulni mentünk ki a rétre, 69 lett belőle fényes nappal. A legextrémebb helyszín mégis a villamossín volt, az egy egyéjszakás egymásnak esés volt csak, de izgalmas. Volt még a sorban kisvárosi patak egyik hídja alatt, buszmegálló, kiürült női napozó is.” Aki ezek után azt hinné, hogy nincs feljebb, annak most jeleznénk, Eszter tudománya csak a kezdet.

“Pléd alatt kiskifli-nagykifli úgy, hogy mások is tévéztek a szobában. Tengerparti sétányon úgy, hogy 15 méterre sétáltak. Balatonban nappal és éjjel, vízibiciklin, réten és autóban. Gellért-hegyen padon, termálfürdőkben, csónakban, sátorban, függőágyban, ünnepi megnyitóbeszéd és tapsorkán alatt a női WC-ben, tengerben, itt-ott parkban, házibuliban, kádban, asztalon, mosógépen, szaunában, zuhany alatt, erdőben és még ki tudja, hogy mennyiféle nem megszokott helyen – írja egyik fórumozónk, Nyugis, aki a változatos repertoár ellenére szeretkezni igazán otthon, a puha ágyban szeret.

Templomban? 

Az amerikai Adam & Eve segédeszköz-forgalmazó vállalat felméréséből is kiderül, egyre többen vannak, akik előszeretettel lépnek ki a hálószoba négy fala közül: ezer amerikaiból több mint ötszáz bevallotta, hogy szexelt már “közterületen”, legtöbben (80%) autóban, erdőben (55%) és parkban (44%) próbálták már, de a közfürdő (22%), a repülő (7%) és a templom (5%) is felkerült a listára.

Termálfürdő, szolárium és magasles: van aki itt csináljaKinga sem panaszkodhat, ő is hamar felismeri a kültérben rejlő potenciált: “A klímaváltozás előnyösen hat a kültéri szexhelyszínekre, mert így nemcsak nyáron lehet feldobni egy kirándulást” – hoz be egy gyakorlati szempontot. – Repertoáromba tartozik egy hegytető február közepén, nyáron a Kapolcs melletti kukoricás nappal, éjszaka a rét, zuhanyzó a kempingben, egy gumicsónak a tengeren, aztán a stég a tengerparton. De szinte minden erdei túrát összekötünk egy kis szexszel, mert az emberek ma már alig járnak kirándulni. Ha autóval nem megközelíthető helyekre megyünk és ha nem a Budapest környéki felkapott helyeken járunk, órákat lehet úgy eltölteni, hogy kilométereken át nem találkozunk senkivel” – írja Kinga, aki azért azt is hozzáteszi, hogy “köztéri” szex műfajon belül egyetlen “soha” kategória létezik: a közfürdő.

Nem úgy Tomi, aki bizony a győri élményfürdőben merült el barátnőjében, s vagy a barátnő vagy a hely tud valamit, de tény, hogy ugyanitt a közös öltözőkabint is felavatták. De ha a budapesti Széchenyi Fürdő falai (bocsánat: medencéi) beszélni tudnának, sokan elpirulnának. Nikolették biztosan. “Tavaly télen történt. Eredetileg fürödni indultunk, de aztán valahogy az lett a vége, hogy elkezdtük simogatni egymást, majd a pasimra »ültem«. Nem tűnt fel senkinek (asszem), mert erősen havazott, a gőztől meg legfeljebb 1-2 méterre láttunk.”

Nikiék is számtalan helyen próbálták már: “Erdőn-mezőn több alkalommal is sikerült egymásnak esnünk a párommal, hasonló kategória a park is. Egyszer egy éjjeli meztelen fürdés végződött szexszel a Balatonban. Volt szerencsém kipróbálni jacuzziban egy hajón, vonat WC-jében, illetve a washingtoni központi kórházban is. A lista nem feltétlenül teljes. Még van néhány ötlet, úgyhogy mindenképpen bővülni fog…” És ezzel a lendülettel ajánljuk Nikiék figyelmébe a vonatot, Ferenc ajánlásával: 

“Emlékezetes szexhelyszínként szolgálhat egy vonatkupé is. Megtörtént, hogy egy fáradt, téli nap estéjén vidékre utazva megkívántuk egymást a párommal a fülke homályos magányában, amit körüllengett a hamisíthatatlan MÁV-vasporszag, de ez bennünket mit sem zavart. Éreztem, hogy elérkezem a gyönyör tetőfokára, a vonat pedig épp akkor érkezett egy fontos állomásra. Az utasok leszállni készülődtek, de ez engem távolról sem zavart; a leszállók viszont pironkodhattak a kupéba benézve, de hát maga az állomás neve is beszédes volt, Sze(x)árd. 

A többség legalább egyszer próbálta már

Ahogy az amerikai kutatás is mutatja, a többség legalább egyszer belekóstolt már a köztéri pajzánkodásba – ahogy olvasóink is: “Hármashatár-hegy, egy fa tövében” – írta Harangocka nevű olvasónk, míg Genius az alábbiakban összegzi tapasztalatait: “Autó: Jött az erdész, és azt hitte, fatolvajok vagyunk. Magasles: Jöttek az szarvasok, szép látvány volt. Szauna: Azt hittem, beledöglök. Termálfürdő: Utólag visszanézve, fúj, nem kellett volna. Vízibicikli: Aggódtam, hogy meglátnak. Kollégiumi klotyó: Háááááát… Próbafülke: Necces volt…”

Termálfürdő, szolárium és magasles: van aki itt csináljaMég nincs vége: “Iskola mozgássérült-vécéjében, dohányzójában, tantermi pad tetején, tanári asztalon” – írja Illatörp. “KB-160/2 toronydaru fülkéjében, 30 méter magasban” – osztja meg Mahajána. “Erdély. Erdő széle, kellemes nyári napon. Puha fű, finom illatok, madárcsicsergés, kívánalom, teljes eksztázis. Majd egy medvehang a nem is annyira távolból. Aztán futás. A szex akkor és ott félbeszakadt, igen gyorsan” – szólt hozzá a témához Rena

Az izgalmas helyszínek tárháza kifogyhatatlan, most már tudjuk, hogy olvasóink testközelből ismerik a Matáv-telefonfülkéket, a városligeti padokat, a Duna-parti zegzugokat… végtelen a sor és a fantázia. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top