Szex

Péniszmelegítőkkel futott be a háziasszony

A speciális melegítő mínusz harminc fokig óvja a férfiasságot, a kereslet pedig állítólag óriási.

Azt hittük, mára már minden lehetséges piaci rést betapasztottak, de újra és újra tévednünk kell, a péniszmelegítők piacán például bőven van még potenciál. 

Megérezte a nagy lehetőséget az a horvát asszony is, aki 55 évesen új vállalkozásba, egészen pontosan kézműves hímvessző-melegítők gyártásába kezdett, írja a német hírportál, a Welt Online. A háziasszony nem találta fel a spanyol viaszt, a horvát hegyi kultúrák egy régi receptjét vette elő, ezeken a területeken a péniszmelegítő a nagy hidegek miatt teljesen szokványos ruhadarab volt.

A melegítőket sokan viccnek szánják (fotó: welt.de)
A melegítőket sokan viccnek szánják (Fotó: welt.de)

Idővel a különleges kiegészítő feledésbe merült, mígnem a leleményes nő fejéből kipattant az isteni szikra, és egy rockbanda számára újra elkészítette az izgalmas ruhaneműt. A zenészek különleges öltözéküknek köszönhetően egy díjat is besöpörtek, ezzel pedig beindították a horvát háziasszony üzleti vállalkozását, aki mára külön kurzusokon oktatja az előállítást.

Ma is gyapjúból készül....
Ma is gyapjúból készül….

A hagyományok szerint a melegítőt a menyasszony gyapjúból készítette vőlegénye számára, amiben igazi kihívást a méret helyes megsaccolása jelentette, a frigy előtt ugyanis nem ismerhette választottja paramétereit. Az intim darab különösen Olaszországban keresett, nemzeti színekben rendelik belőle a legtöbbet, a felvásárlók között pedig egyre több a nő, aki ezzel akarja meglepni a férjét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top