Szex

Szex vagy világháló? Te hogy döntenél?

Ha egy év szex-, csokoládé- vagy kávémegvonás lenne az internet ára, te mit választanál? Szavazz!
Internetfüggőség
Internetfüggőség

Eddig azt hittük, hogy a szex a világ legjobb dolgai közé tartozik, mégis sokan vannak, akiknek ez nem is annyira fontos. Nem annyira fontos, mint a világháló. Ez derül ki abból a nemzetközi online felmérésből, melyben csak arra volt kíváncsiak, hogy az emberek meddig bírnák ki internet nélkül.

A Boston Consulting Group tanácsadó cég felméréséből kiderül, a válaszadó amerikaiak 21 százaléka egy egész évre lemondana a szexről, csak hogy online lehessen, 77 százalék az alkoholt, 63 százalék pedig a kávét tudná letenni. A japán válaszadók számára a világháló annyira fontos, hogy 56 százalékuk egy évig a cölibátust választaná, csak a net maradjon. 

A(z) “Miről mondanál le egy évig az internet javára?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Hülye a kérdés

 

Szex vagy világháló? Te hogy döntenél?“Az ex férjemnek segítettem társkereső oldalon barátnőt találni. Két randi után az ágyban kötöttek ki. Az én lagymatag exem elmondása szerint körülbelül négy órán keresztül gyürte a csajt. Igaz, másfél éve nem volt nővel. Jól bírta! Régen bezzeg.” – Súgj nekünk Te is az NLC titokfalán, a Megsúgom oldalon. Nem kell regisztrálnod, anonim tudsz üzenni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top