Szex

A 7 csillagos szerető – Szexteszt

A Te pasid érti a dolgát az ágyban? Töltsd ki Soma szextesztjét és megtudod, hány csillagos szerető a társad.

Ez a teszt az érzékszervekkel megvalósítható, konkrét gyönyöröket elemzi, illetve azt, hogy hogyan minősíted kedvesedet a szex terén. A szexben egy férfi maximum 7 csillagot kaphat a fizikai szinten. Ezek a következőkért járnak:

A 7 csillagos szerető - Szexteszt

Kattints a képre és töltsd ki a tesztet!
Figyelem! Aki épp a szerelem kémiai tombolásának első 2 évében van,
ne töltse ki a tesztet, ugyanis képtelen az objektivitásra.


1. Csókolózás – A csókolózásban akkor adunk csillagot a másiknak, ha a csókja teljesen passzentos a miénkkel. Ez mit jelent? Azt, hogy épp úgy, és épp addig, és épp olyan ritmusban, ahogy nekünk jó. A jó csók lényege, hogy közös ritmusra hangolódjunk, és megtaláljuk a behatolás-befogadás, adás-kapás ránk szabott arányát, ami önmagában is gyönyört ad. Azért a csókért jár csillag, amelyik elbűvöl, ami azonnal behoz a jelenbe. (Persze ha nagyon érdekel egy férfi, bárhogy is csókol, odavagyunk érte.) A kémiai szerelem elmúltával minden képességet, készséget, adottságot tisztábban értékelünk.

A csókoknál sok mindent megtapasztalhat az ember. Van például a barlangjárás, mintha valami barlangba lépnél, nagy üres teret találsz, és néha felbukkan „valami”, ami aztán megint eltűnik. Vagy van a kis „szurikáta”-típus (ennek semmi köze nincs a mongúzfélék családjában élő jószághoz), aki váratlanul csap le a kis hegyes nyelvével az emberre. Vagy van a húsos nyelvű, akivel tele van az ember szája. Viszont van a játékos is, aki mellett azt érzem, mint amikor úttörő koromban akadálypályára kerültem, mindig történik velem valami. Hol beszippant (alul-felül és külön-külön is), hol nyomakodik, hol köröz és kereng és tapod, szóval zajlik a szájában (a szánkban) az élet.

2. Simogatás, érintés, ölelés, mindaz, amit a kezével a bőrön tehet – Persze minden tanulható és fejleszthető, mégis azt mondom:  mindenre születni kell. Pontosan lehet tudni, hogy ki az, aki mesterien érint, és ki az, aki pedig csupán kedvesen. Az az isteni érintés, amikor elkezded jobban szeretni a testedet a kezei által. Amikor szinte azonnal bevarázsol a kezeivel a jelenbe. Kiszakadsz mindenből, kicsit olyan létállapot ez, mintha az érintése által léteznél. Ehhez nem kell szerelmesnek lenni, egy jó masszőr is meg tudja csinálni. Minden műfajban (és ezt nem csak a szexre értem), akkor lesz igazán jó valaki, ha imádja csinálni azt, amit csinál. Az érintésnek megszámlálhatatlan mennyiségű színe, íze, módja van, történeteket lehet kibontani közben. Ugyanakkor meditációvá is válhat. Csak akkor adj ebben a kategóriában csillagot, ha mindezt megkapod a partneredtől.

3. Klitorális orgazmus az ujjak által – Na ez az a dolog, amit viszont korrektül meg lehet tanulni! És ha magától nem megy a hím egyednek, akkor rá kell vezetni! Egyik tipikus hiba, hogy a férfiak azt gondolják, variózusnak kell lenniük a klitorisz simogatása közben. Holott épp ellenkezőleg! Ha megtalálták a „hangvilla” kis csúcsát (merthogy a klitorisz nem csupán a borsónyi kis dombocska, ez egy V alakú szerv) , akkor kitartóan addig kell a megfelelő ritmusban és erősséggel, körkörösen masszírozni, amíg el nem élvez tőle a nő. Ha ezt átéled, akkor adhatsz érte csillagot.

A 7 csillagos szerető - Szexteszt

Kattints a képre és töltsd ki a tesztet!
Figyelem! Aki épp a szerelem kémiai tombolásának első 2 évében van,
ne töltse ki a tesztet, ugyanis képtelen az objektivitásra.

4. Vaginális orgazmus (vagy annak a lehetősége) szintén az ujjak által (klasszikus szakszóval: „ujjazás”) – Tapasztalatom szerint van, aki született érzékkel zseniálisan tudja, a másiknak akárhogy magyarázod, nem lesz sokkal több az élmény egy tampon felhelyezésénél. Ez pedig nagyban múlik azon, hogy az illető mennyire „puncibubus”. Az ujjak perce igen mozgékony tud lenni, olyanra képes, amire sem pénisz, sem vibrátor nem. Ki- és behúzogatni egy-két ujjat, kevés, mint mackósajtban a brummogás. Lelkesedés kell hozzá, a másikra való teljes ráhangolódás, mintha belülről is fel akarná fedezni a nőt. Az ujjazásért akkor jár csillag, ha vaginális orgazmust, sőt sorozatorgazmust is átélsz általa. De legalábbis elementáris gyönyört, olyat, amikor nincs kontroll.

5. Klitorális orgazmus a nyelv által, azaz orális szex – Csak az tud jól nyalni, aki igazán szereti a puncit. Nőtársaimmal együtt azt tapasztaltuk, hogy ezen a téren hasonló a helyzet, mint a klitorális orgazmus az ujjak által témában. Sokszor itt is azt hiszik a férfiak, akkor jók, ha variózusak, ahelyett hogy a megfelelő ütemben, erősséggel és kitartással végig nem csinálnák a dolgot mindaddig, amíg a nő el nem élvez. Ebben a műfajban csak akkor jár csillag a férfinek, ha úgy csinálja, hogy elélvezzen a partnere. És érezze, hogy imádni való a puncija!

6. Maga az „action”, azaz az aktus, a coitus – Ennek a megítélése igen szubjektív. Akinek csak egy vagy két szeretője, kedvese volt, talán nem is annyira kompetens benne. Bár a gyönyör magáért beszél. Aki rendszeresen elélvez a partnere által, az már valójában adhat csillagot. Igen ám! De az orgazmusnak is vannak szintjei! Mivel ezt együtt csinálják, kettejükön múlik. Mégis vannak alapvető szenvedélyességi szintek, van, aki röviden szexel (5–15 percig), de ha a partnere is ezt szereti, akkor neki ez lesz az optimális szex. Ráadásul ha ebben az intervallumban mindketten eljutnak a gyönyörig, az akár csillagot is érdemel. De ne feledjük el: nem csak egyszer lehet eljutni a csúcsra, főképp nekünk, nőknek! Döntsd el, neked ebben átlagos-e a partnered, vagy megérdemli-e a csillagot tőled.

7. Extrák
– Ahogy írtam, a szexben levő extrák kategóriához valójában nemhogy sok minden tartozhat, de végtelenül sok minden. Az egész a fantázián múlik. A lényeg, hogy mi mindennel lehet még gazdagítani, minőségibbé, gyönyörtelibbé tenni a szexet. Úgyhogy a teljesség igénye nélkül csupán néhány: szex közben hosszú és mély szembenézés, jókor és jókat mond, szélsőséges dinamikákra képes, egészen a pianissimótól a fortissimóig, nyitott a szerepjátékokra és kreatív benne, kreatívan használja a gyönyör fokozására a különféle eszközöket, illetve mindazt, amit a fizikai szint adhat. Akár helyszíneket, szituációkat. Tud olyan pluszokat adni a szexhez, amik még élvezetesebbé teszik az együttlétet.

Mindennek fényében kattints ide és derítsd ki, vajon a te kedvesed hány csillagos szerető?

A 7 csillagos szerető - SzextesztA szexteszt Soma legújabb, Tiszta szex című könyvéből való. 

„Célom ezzel a rengeteg tapasztalatra épülő könyvvel, hogy adhassak valamit ahhoz, hogy szabadabbak, boldogabbak, teljesebbek legyünk; hogy a végletekből minél hamarabb visszakerüljön a szexualitás az őt megillető helyére. Ehhez pedig az kell, hogy minél több ember elkezdje kitisztítani magából a rossz érzéseket, amik generációk láncolatának mélységéből ott vannak valamennyiőnkben” – írja Soma.

A könyvet itt keresd!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top