Szex

Vibrátorpárnákkal pótoljuk a jövőben az ölelést

Nem kell attól tartani, hogy a telefon miatt elszemélytelenednek az emberi kapcsolatok. Itt a megoldás: a vibrátorpárna.
Hugvie
Hugvie
fotó: ajw.asahi.com

Néha határozottan riasztó szembesülni azzal, hogy merre tart a világ. Ami a telefonálási technikáinkat illet – és ha a japán tervezőkön múlik –, akkor mobilozás közben harsány színű babákat fogunk ölelgetni. Megszületett ugyanis a Hugvie névre keresztelt, emberszerű kis párna, melyet mobilozás közben lehet szorongatni.

A párna különlegessége, hogy telefonon keresztül is segít mélyíteni az emberi kapcsolatokat: hogy mindkét kéz felszabaduljon, és két kézzel lehessen szorongatni a babát, a mobilt a párna fejrészébe kell helyezni, közben a párnában két kis vibráló motor a szívverést imitálja, olyan hatást kelt, mintha a partner mellkasára helyeznénk a fejünket.

A párnát az Oszaka Egyetem kutatója tervezte meg, aki még arra is figyelt, hogy a szorítás erősségének és a beszélgető felek hangerejének változása esetén a párna szívverése is gyorsuljon, lassuljon. Őrület!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top