Szex

Gazdag férfi nőt keres!

Az új társkereső oldal kizárólag nagyon gazdag férfiaknak és nagyon szép nőknek készült.

A világhálón egyre több az olyan speciális párkereső, ahol meghatározott karakterjegyek, igények alapján regisztrálnak a társra vágyók. Míg sokan például a RondaRanditól remélik a szerelmet, mások a reptéren, két átszállás között keresgélnek, egy európai társkeresőnek köszönhetően pedig most arra is van lehetőség, hogy nagyon gazdag, idős férfiak és nagyon szép nők találjanak egymásra.

Gazdag férfi nőt keres!A MySugardaddy oldal cserekereskedelmen alapul, ahol a luxusért cserébe fiatalságukkal és szépségükkel fizetnek a nők. Tulajdonképpen semmi újdonság és különleges nincs a dologban, eddig is tudtunk ezekről a viszonyokról, a dolog érdekessége azonban, hogy az oldalon a nők beárazzák magukat, profiloldalukon megjelölhetik azt a havi apanázst, amit a gazdag társtól havi szinten elvárnak – ez az összeg olykor 5000 euró (ez kb. 1 400 000 forint), és nem mellesleg olyan részleteket is elárulnak, hogy minek örülnének a legjobban: új mell, Calvin Klein-fehérnemű, saját vállalkozás és így tovább. 

Persze a férfiak sem fogják vissza magukat, van, aki szerényen csak annyit jelöl be profiloldalán, hogy elegendő pénzzel rendelkezik az „üzlethez”, mások pontos – sokmilliós – összegeket is feltüntetnek, ami mellől nem hiányozhatnak a sportkocsis, szivaros, jachtos fotók sem. A verseny a férfiakért óriási, nincs belőlük túl sok, a több millió regisztrált tag mindössze tíz százalékát teszik ki. Nem kell senkinek elmagyarázni, az egész színtiszta prostitúció, de ennek is meg lehet adni a módját – például egy profin összerakott társkereső oldal segítségével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top