Szex

Szexbútorokkal rendezték be lakásukat

Lakberendezés picit másképp: hagyományos bútorok helyett szexfunkciókkal felszerelt erotikus bútorokat vásárolt össze a fiatal pár.

Amikor az ember úgy dönt, hogy összebútorozik párjával, az elhatározást rendszerint egy kisebb-nagyobb lakberendezési fázis követi, amikor a felek összedobják, amijük van, vagy teljesen új kellékekbe ruháznak be. Így tett az a fiatal amerikai pár is, akik annyiban tértek el a megszokott lakberendezési forgatókönyvtől, hogy hagyományos bútorok helyett szexbútorokkal pakolták tele a lakást, amelyek egytől egyig valamilyen szexuális funkciót töltenek be, de hétköznapi használatra is kiválóak – látható a TLC riportfilmjében

Szexbútorokkal rendezték be lakásukat

Persze van a lakásban író- és ebédlőasztal, de a székek, a kanapé, az ágy már olyan kialakításúak, hogy azok valahogy a szex szolgálatában állnak. Persze nem kell buja formájú tárgyakra gondolni, mindössze geometriailag okosan felépített bútorokra, amelyek olyan íveket követnek és olyan szögeket zárnak be, amelyek rengeteg szexpózt lehetővé tesznek. A képen is látható zebramintás tantrakanapé olyannyira felkapott bútor, hogy ahhoz külön kis kézikönyv tartozik, és szexpózok végtelen számú változatát teszi lehetővé.

A bútorrepertoárban szerepel még az a speciális kialakítású hintaszék, pontosabban párna is, amely minden szexpózhoz jól jön: alátámaszt, ritmikusan ringat, megemel… Szintén ezt a célt szolgálja az ék alakú kis egység is, amely szerényen a tökéletes pozíció (Right Position) nevet kapta. Aztán ott van még az a speciális ülő- és fekvőalkalmatosság is, ami napközben a kanapé, éjszaka a kikötözős ágy szerepét tölti be. 

Meztelen testről mintázták a szexbútort
Erotikus hálószobák
Nudizz otthon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top