Szex

5 idegesítő női szexbaki

Fog, pornó, figyelem, ritmus és párbeszéd: 5 tipp, amit semmiképp ne kövess el!

Úgy tartják, a jó szexnél nagyobb hatása van annak, ha valaki bakizik az ágyban; a vágy amilyen gyorsan jött, úgy el is illan. Hogy ezt elkerülhessük, egy angol társkereső oldal regisztráltjaival összeszedették azt az öt főbűnt, amit a nők hajlamosak elkövetni az ágyban.

5 idegesítő baki, amit a nők elkövetnek az ágyban1. Rossz helyen harapnak

Szex közben harapni nagyon is ér, az azonban már nem mindegy, hogy mit és milyen erővel teszi az ember lánya. A fül, a nyak, a mellbimbó harapdálása még rendben van, de a hímvesszőt már TILOS!

2. Pornófilmben érzik magukat

Valós és megjátszott kéjhangok között a legtöbb férfi felismeri a különbséget, kár tehát rájátszani, azzal csak magát járatja le a nő, nem beszélve arról, hogy egy rossz játék nagyon kiábrándító tud lenni.

3. Nem figyelnek!

Az egyik leggyakrabban alkalmazott szexpóz a lovaglópóz, amikor is a nő van felül, guggol vagy térdén támaszkodik. A problémák pedig ott kezdődnek, amikor a vad fel-le mozgás közben frontálisan csapódik bele a hímvesszőbe, ami óriási fájdalommal járhat. Érzésre ez olyan lehet, mintha az ember ujja egy téglafallal találkozna. 

4. Nincs ritmusérzékük

A jó szex egyik legnagyobb ellensége, ha a nő nem tudja felvenni a ritmust – ennél már csak az rosszabb, ha mozdulatlanul várja, hogy mi történik.

5. Másról beszél!

Nincs annál rosszabb, mint amikor a nő kitör a szexuális kontextusból, és egészen másról kezd el beszélni szex közben. 

Szerinted mi maradt ki a felsorolásból?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top