Szex

170 milliót ért a 20 éves lány szüzessége

A szüzesség óriási kincs – avagy éppen üzleti befektetés. Simán meg lehet belőle gazdagodni.

170 milliót ért a 20 éves lány szüzességeErkölcstelen világunkban a szüzesség felbecsülhetetlen kincs. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint annak a 20 éves brazil lánynak a története, akinek érintetlen teste 780 000 dollárért (több mint 170 millió forintért) kelt el egy aukción, amit egy ausztrál valóságshow, a Virgin Wanted keretei között szerveztek meg.

A 20 éves brazil Catarina Migliorini szüzességért egy japán üzletember, Natsu tudta a legtöbbet fizetni, a pénzből a lány szülővárosa szegénynegyedét szeretné felvirágoztatni. „Maga az aukció üzlet, én azonban egy romantikus lány vagyok, aki hisz a szerelemben. Ez a pénz azonban sok mindent meg fog változtatni a környezetemben” – nyilatkozta a lány, aki körül az aukció óta akkora a felfordulás, hogy csúnyán jönne ki a dologból, ha meggondolná magát. A lány nem tartja prostitúciónak, hogy áruba bocsátotta testét: „Ha életedben csak egyszer teszel ilyet, akkor nem vagy prostituált. Csak azért, mert életedben egyszer készítesz egy tökéletes képet, attól még nem leszel fotográfus” – érvelt a lány. 

Ugyanezen aukció keretei között egy fiú szüzessége is „elkelt”, akiért csak 3000 dollárt  (több mint 6 millió forintot) fizettek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top