Szex

Így készül a házi orgazmusbalzsam

A menta-, a teafaolaj beindítja a bőr vérkeringését, ezáltal érzékenyebbé válik a terület – az intim zónákban is.

Így készül a házi orgazmusbalzsamSzexboltokban és az online piactéren is rengeteg olyan terméket találni, amiket művésznevükön legtöbbször orgazmusbalzsam vagy -zselé néven hirdetnek, és bár puszta használatuk még senkit nem lő a csúcsra, az erogén zónák vérkeringését úgy beindítják, hogy a bekent területek nagyon érzékennyé válnak.

Nem kell azonban drága pénzért ilyen termékeket rendelni, otthon is semmi perc alatt elkészíthetők, lehetőleg mindig frissen. Nem kell hozzá más, csak egy kímélő olajos alap – például gyógyszertárban beszerezhető glicerin, vazelin, mandulaolaj, jojobaolaj, E-vitamin-olaj vagy sheavaj –, és ehhez kell hozzáadni egy-két csepp menta- vagy teafaolajat. Mivel ez utóbbiak sokakból irritációt válthatnak ki, érdemes előbb a csuklón vagy a comb belső területén kipróbálni, és csak a teszt után a mellbimbó és a nemi területekre masszírozni – de csak óvatosan, a hüvelybe lehetőleg ne kerüljön, és síkosítóként se használja senki!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top