Szex

Még mindig a tűzoltókra bizsergünk?

Ami a női szexuális izgalmat illeti, tényleg még mindig a tűzoltókra, az izzadt teniszedzőkre és a szivaros milliomosokra gerjedünk?

Meglepő, ugyanakkor igencsak vitatható formatervezési ötlettel állt elő a Ramblin Brands. Állításuk szerint a karácsony környékén piacra dobott Smile Makers vibrátor kollekció darabjai a női fantázia sztereotípiáiból indult ki, ami vidám, érzéki módon definiálja újra a kényeztetés örömét – kaptuk az infót a magyar nyelvű dizájnportáltól, a TrendGuide-tól.

Smile Makers Vibrátor

 
Elképzelésük szerint a „francia”, „a milliomos”, a „teniszedző”, „a tűzoltó” névre hallgató szexuális segédeszközök formaalakítása arra hivatott, hogy a különböző erogén zónák különféle stimulációját tudatosítsa a nőkben, miközben az erotikus fantáziát egyfajta szerepjátékkal gazdagítja.

Smile Makers Vibrátor

Ugyanakkor az is a gyártók célja, hogy a felszabadult, vidám dizájn révén a tárgyakat alkalmassá tegye arra, hogy végre ne lepattant szexshopokban árulják az eszközöket, hanem az illatszerosztályok, szépségápolási üzletek polcain, a leghétköznapibb vagy legelegánsabb termékek mellett. Vége a szűk sikátorokban eldugott szegleteiben lopva beszerzett tárgyak korszakának. Ezt a vidám hatást egyébként a csomagolás grafikai terve is fokozza.

Smile Makers Vibrátor

De térjünk rá a formákra! A formatársítás kódjai alapvetően igen egyszerűek. A tűzoltó-vibrátor egy lánghoz, a milliomos egy szivarformához, a teniszedző fantázianevű eszköz egy teniszlabda geometriájához és a francia egy nyelv formájához hasonlít. Ez utóbbi egyaránt utal a franciázásra (69), a francia csókra, illetve a francia nyelv szexi dallamosságára. A párhuzamokat az anyaghasználat is erősíti annyiban, amennyiben a „tűzoltó” kissé keményebb kialakítású, míg a „francia” egészen lágy az érdemi részeken. Természetesen a tárgyak vízállóak, könnyen tisztíthatóak, három sebességfokozaton működnek és a szilikon anyaguk antiallergén.  

De térjünk vissza a vitatható részhez! Értjük mi, hogy az ilyen típusú vibrátorok használata nem feltétlenül jelent magányos használatot. Ezek az eszközök párok számára is bevonhatóak erotikus játékokba. Ugyanakkor a négy szerep kissé kevésnek tűnik. Ki ne szeretne egy újságíró-karaktert is?

Hozzád melyik áll közel? Melyiket választanád? Szavazz!

Tűzoltó – Igazi hős. Kisportolt, izzadt, kissé kormos teste lassan bontakozik ki az ormótlan védőruhák alól. Kemény, határozott, de önfeláldozó. Hatalmas tömlővel a kezében küzd az egyre nagyobb hőségben.

A francia – Mindent tud az érzékiségről. Mindegy, hogy mit mond szex közben, még ha egy szavát sem értjük, akkor is: Je t’aime, Je t’aime, Oui … Moi non plus

Teniszedző – Feszülő, fehér rövid nadrágocska és elegáns póló a felsőtestén. Sportos, napon cserzett, egészséges bőr, és ölelésre mindig kész erős, izmos karok. Némi izzadság és lihegés a játék hevében.

Milliomos – Luxusjacht egy eldugott, buja szigetecske gyönyörű öblében. Ékszerek, kifinomultság, magas iskolázottság, nagyszerű ízlés és lovagiasság.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top