Szex

Milyen szerető vagy?

Forróvérű, mohó, őrült, vagy épp romantikus szerető vagy? Töltsd ki játékos tesztünket, és megtudod, hogy szerelem dolgában mi mindent tudsz.

Már csak pár nap, és újra itt az év nagybetűs szerelmes napja, a Valentin-nap, s bár tudjuk, az év többi 364 napja legalább ennyire fontos, nem árt picit mégis rákészülni. Ennek örömére a Nők Lapja Café csapata külön Valentin rovatot indít, ahol február 14-ig csupa szerelmes tartalmakkal halmozunk el benneteket. Lesz benne minden: szerelmes képeslapok, pikáns receptek, könyv- és programajánlók, olcsó és drága ajándéktippek, szerelmes szokások, történetek, és végül, de nem utolsósorban egy játékos teszt, amiből megtudhatjátok, hogy társatoknak milyen szeretői vagytok: szenvedélyes, bohém, őrült vagy épp vad? Kattintsatok fülig szerelmes gitárosunkra, tudjátok meg az igazságot, az eredményt pedig küldjétek tovább szerelmeteknek! Jó szórakozást!

Milyen szerető vagy?
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top