nlc.hu
Szex
A hét szexkérdése: Gyereket várok tőle, de kiderült, szeretője van…

A hét szexkérdése: Gyereket várok tőle, de kiderült, szeretője van…

Mit tehet a nő, aki terhesen tudja meg, hogy a férje csalja? Menjen? Maradjon? Dühből vagy józan ésszel kell dönteni?

„Karácsony előtt házasodtunk össze a férjemmel, öt hónapos terhes vagyok. Tegnap tudtam meg, hogy évek óta valaki más is volt neki mellettem, és most is találkozgatnak. Egy világ omlott össze bennem. Erre szüljem meg a gyerekemet?” – írja egy olvasónk a Megsúgom oldalon. Vajon ilyen helyzetben mit tehet egy nő? Olvasóink válaszolnak…

A hét szexkérdése

 grafika: Dániel András

#164582-es súgás: Sajnállak nagyon még így ismeretlenül is. Tanácsot sajnos nem is lehet ilyen helyzetben adni, neked kell döntened, hogy vele maradsz, vagy jó a családi háttered, és a szüleid segítségével új életet tudsz kezdeni a babával. Mennyi ideje vagytok együtt?

súgó: Két éve vagyunk együtt, igaz, hogy ő egy másik városban dolgozott, ezért nem voltunk együtt annyit, amennyit szerettünk volna, de azt hittem, minden rendben. Az egyik barátja szólta el magát, én pedig rákérdeztem, hogy mire célzott, és így legombolyítottam a történetet. Nem maradok vele, a hétvégén elköltözöm, undorodom tőle.

#164634-es súgás: És a férjeddel beszéltél már? Beismerte? Nem lehet, hogy a kedves barát csak kamuzott?

#164640-es súgás: Beszéljetek erről a férjeddel mindenképp, csak utána költözz, ha tényleg igaz a történet! Én a nőt is megkérdezném…

súgó: Az a másik nő szintén hosszú ideje megvan, gyakorlatilag párhuzamosan futottunk egymás mellett, de ő állítólag tudott rólam. Azt mondja, nem csak a baba miatt vett el, ez csak besegített, hogy dönteni tudjon kettőnk között. Köszönöm mindenkinek a segítséget, nagyon kedvesek vagytok. Tudom, hülyének tűnhetek, hogy nem vettem észre, de egy naiv szerelmes voltam.

#164675-ös súgás: Tarts ki szépen! Gyerekkel nagyon nehéz, én tuti nem hagynám ott. Adj időt magatoknak! Egy nő a nehéz helyzetekben is maradjon erős, kérdezd meg anyukád, biztos mesélhetne. Próbáld megerősíteni a kapcsolatotokat. Kérd meg, hogy keressen a ti városotokban munkát. Hiszen mégis téged választott és a gyerekét. Majd őt is megszereti és vele együtt téged is jobban. Húsz év múlva meg nem fog már számítani az a másik nő.

#164696-os súgás: Ha most otthagyod, óriásit fogsz szívni. Járkálhattok a bíróságra, hogy a gyereket anyakönyvezzék, tartásdíjat kapj stb. Ez elhúzódik x hónapig, éhen haltok addig. Plusz állandóan tök ideg és hullafáradt leszel. És még a gyerek is a szemedre hányja majd, hogy otthagytad az apját, ha akkora lesz.

#164709-es súgás: Súgó, nézd pozitívan. Kit vett el? Téged, nem a másik nőt. Gondoskodni akar rólatok.

#164712-es súgás: Szerintem hagyjuk ezt, hogy akit elvettek, az győzött… Jesszus, mennyi nő gondolja így, hogy a házassággal minden más jelentkező előtt abszolúte győztes. Pedig nem. Nézzük reálisan, ahogy a súgó mondta. Volt egyszerre kettő nője a pasinak (ami sajnos már nem meglepő) egyik teherbe esett (a súgó) és őt elvette (és lássuk be, ha nem esik teherbe, nem veszi el – mert már megtette volna –, vagy jóval később), szóval egyáltalán nincs nyerő pozícióban… sőt!

#164719-es súgás: Szóval csak azért ne hagyja ott, mert a férje nélkül nehéz lesz neki?! Igazad is van, inkább függjön tőle, maradjon vele és hagyja magát alázni! Hol élsz te? Én mindig arra törekedtem, hogy megálljak a saját lábamon, és egy férfi se tudjon kihasználni. Én nem függök senkitől, és azt csinálok, amit akarok. Nem ő lesz az egyetlen egyedülálló anya a világon. Más is megoldja, ő is meg fogja tudni oldani. Erősnek kell lenni.

Tara:
Kedves Súgó, megpróbálok neked segíteni. Én abszolút nem vagyok az a típus, aki megkövezi a szédelgőket, vagy rögtön feldúlná több ember életét egy megcsalás miatt. De ez nem egy megcsalás, nem egy kikacsintás vagy egy bohém este volt. Ez két év. Ez a megcsalásnál sokkal több. Erre képesnek, alkalmasnak kell lenni, hogy valakinek két évig (!) hazudni tudj. Ez szerintem még a férfiakhoz képest is durva.

vv: Ha tényleg van a férjednek valakije. Ha igen: Én nem válnék el a pasitól. Vele maradnék. No, nem azért, mert jaj, de rossz lesz nekünk férfi… pasi nélkül. Nehogy már jó legyen neki, hogy nem kell a gyerekkel szívnia. Ha már megcsinálta, csak szépen vegye ki a részét a teendőkből, és ne csak a pénzt adja, és ő meg közben gondtalanul csajozik, éli világát. Te pedig szépen keresztülnézel rajta, és jót mulatsz. Ja, és beújítasz valakit mellette, amíg ő szépen vigyáz a gyerekre, te elmész pasizni.

súgó: Köszönöm a segítséget mindenkinek! Egyelőre biztosan költözöm, holnap hazamegyek a szüleimhez, egyszerűen most látni sem bírom. Később talán már át tudom gondolni a dolgokat. Nem akarom a gyerekkel manipulálni, soha nem volt ilyen szándékom, azt hittem, szeret engem, és a gyerek csak megerősít majd egy tökéletesnek tűnt kapcsolatot. Nagyon tévesen ítéltem meg, és nem hiszem, hogy valaha bízni tudok benne.

Cara: Költözz el, én azt tanácsolom! Én is azt tettem: teherbe estem, majd 4 hónaposan elköltöztem. Mielőtt megszületett a baba, visszamentem, mert megbocsátottam! Megígérte, minden más lesz! Most 5 hónapos a baba, és ismét eljöttem, de vissza nem megyek, az tuti, mert mással is együtt van, sajnos! Nem változnak a férfiak! 2 hónapja vagyunk külön, de jobb egyedül, mint egy rossz kapcsolatban! Nehéz, nehéz, de idővel találsz majd egy hozzád illő társat! Sok erőt és kitartást!

A témához érkezett többi hozzászólást itt találjátok!

A hét szexkérdése: Gyereket várok tőle, de kiderült, szeretője van...

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top