Szex

7 szabály nőknek, akik szerencsétlenek a szerelemben

Összeszedtük, mi minden kell ahhoz, hogy a legközelebbi randi jól süljön el.

7 szabály nőknek, akik szerencsétlenek a szerelembenSok nő szenved attól, hogy a férfiak nem úgy kezelik őket, ahogy megérdemelnék, hiába minden próbálkozás, újra és újra kudarcba fulladnak az ismerkedések, a randik. A hiba pedig nagyon gyakran nem azokban a férfiakban van, akikkel randiznak, egyszerűen rosszul állnak a dologhoz. Jöjjön pár jó tanács:

1. Ne sajnáld magad! A lehúzó gondolatok csak ártanak, sőt kiülnek az ember arcára, amitől egyáltalán nem lesz vonzó. Látszik, érződik, hogy ki milyen viszonyban van önmagával, mennyire (nem) szereti az életet, mennyire (nem) magabiztos. Aki hadilábon áll önmagával, az játssza el, hogy van önbizalma – mindezt addig kell ismételni, amíg automatikus nem lesz. 

2. Legyen tartásod! Az a férfi, aki nem tiszteli a nőt, egy könnycseppet sem érdemel. Akiben eddig nem volt tartás, az dolgozzon rajta, tanulja meg, hogyan állhat ki magáért!

3. Légy titokzatos! Nem szabad túl gyorsan kitárulkozni, megnyílni… A sejtelmesség, a titokzatosság érdekessé teszi a nőt.

4. Ne akarj! Állítólag ha randiról van szó, a kevesebb több, nem szabad túlzásba vinni az akarást, a megfelelést – elég 30 százalékos erőbedobással dolgozni az ügyön.

 

Regisztrálj ingyen az ELITTÁRS online társkereső oldalon!
Jövőre a Valentin-napot már biztosan nem egyedül fogod ünnepelni, ha bejelentkezel Európa egyik legnagyobb online társkereső oldalára, ahol személyre szabott, tudományos alapú társkereső módszer segíti a társkeresést. Regisztrálj ezen a linken keresztül!

5. Legyen életed! Nem jó, ha a férfi nélkül megáll az élet, ha társ nélkül nincs benne tartalom. Igazán azok a nők a vonzóak, akik akkor is tökéletesen kerek életet élnek, ha nincs mellettük senki, de ha van is, saját életüket nem adják fel, s nem várják, hogy a másik töltse meg programokkal, értelemmel. 

6. Ne add könnyen magad! Sok nő hiszi azt, hogy a szex az, amivel megtarthatja, megfoghatja a férfit, még akkor is, ha ő maga ezt nem kívánja, ha számára ez méltatlan. Ez a legnagyobb hiba, amit önmagával szemben elkövethet egy nő. Túl hamar megnyílni, intimmé válni, a belső világot megmutatni csak lassan szabad, csakis annak, aki méltó erre.

7. Csak érezd jól magad! Nem törvényszerű, hogy az első randit egy második is kövesse, érdemes elfogadni a tényt, hogy a randevú egy ilyen műfaj. Éppen ezért kár rágörcsölni, sokkal jobban jár az, aki lazán veszi a dolgot, és nem úgy áll hozzá, mintha ezen az élete múlna…

Ti mivel egészítenétek ki! Írjátok meg itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top