Szex

Ebben a színben hódíthatsz a társkereső oldalakon!

Nemcsak a valóságban, az interneten is nagyobb a sikere annak a nőnek, aki piros ruhát visel a fotókon.

A pincérnők több borravalóra számíthatnak, ha piros ruhát húznak, mert bizony a férfiakat még mindig beindítja a piros szín. Francia kutatók most bebizonyították, hogy a piros szín nemcsak a valóságban, hanem bizony az interneten is beválik, ha randizásról van szó.

Ha piros ruhát viselsz, vonzóbbnak találnak, szívesebben hívnak randira, és bizony még többet költenek is rád – legalábbis a kutatás szerint.  Egy éven keresztül tesztelték a randitársat kereső férfiakat.

Ugyanazok a nők egy éven keresztül hetente cserélték a profilképüket egy társkereső oldalon. Az egyik héten pirosban voltak, a másik héten nem. Azokon a heteken, amikor piros felsőben voltak, 21 százalékkal több meghívást, levelet kaptak, mint amikor nem piros ruhában virítottak a képen.

A piros ruha viselése romantikus előnyhöz juttat a szakértők szerint. Te is kipróbálhatod házilag, valóban működik-e az online tárkeresésben a piros varázs!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top