Szex

Mellbimbó-tetoválás az új trend

Ma már a mellbimbó sem lehet elég tökéletes, a méretébe, színébe, kontúrjába tuti bele lehet kötni. De aggodalomra semmi ok, ezen is lehet változtatni...

Mellbimbó-tetoválás az új trendAz ember testén már egyetlen olyan négyzetmilliméter sincs, amin ne lehetne valamilyen szépészeti beavatkozással változtatni. A szemérem- és végbélplasztika után most egy újabb hajmeresztő beavatkozással bővült a repertoár: itt a mellbimbó-tetoválás – írja az angol nyelvű hírportál, a Telegraph.

Az eljárást eredetileg azoknak szánták, akik mellműtéten estek át és mellbimbóikat el kellett távolítani, ám most már a bimbóik formájával, színével, kontúrjával elégedetlen nők és férfiak is élnek a lehetőséggel. A nem épp fájdalommentes beavatkozás a sminktetoválásokhoz hasonlóan körülbelül két órát vesz igénye, az eredmény azonban csak 12–18 hónapig tart ki.

A legtöbben mellbimbójuk színét nem szeretik, túl világosnak, pirosnak tartják, de akad, aki túl kicsinek, kislányosnak érzi. Ami meglepő, hogy sok nő a párja unszolására vállalja a beavatkozást – mondja egy liverpooli kozmetikus. Fontos, hogy aki erre az eljárásra vágyik, az ne a sarki tetoválószalonba menjen, mindenképp specialistához kell fordulnia. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top