Szex

18+: Hova tűnik a vágy?

Nem akarjuk, mégis megtörténik, a szexuális vágy egyszer csak eltűnik, és nem jön vissza... Mit tehetünk ellene? Dr. Gerevich József pszichiáter válaszol.
Dr. Gerevich József pszichiáter blogját itt találod!
Dr. Gerevich József
pszichiáter

Ha kérdésed van, ide írj!

Tisztelt Doktor Úr!

Tizenkét éves kapcsolatom van, amibe lombikprogram útján született egy kisleányunk. Amikor eldöntöttük, és megtudtuk, hogy csak így lehet gyermekünk, a szex is nagyon megváltozott köztünk. A párom rendszeresen igényelné, de én egyáltalán nem is kívánom a dolgot. Jó lenne, ha tudnék ez ellen a dolog ellen tenni valamit, mert nagyon szeretem a párom, és nem szeretném, ha emiatt széthullna a kis családom, amit olyan nehezen felépítettünk.

Egy nagyon jó ismerősömmel beszéltem a dologról, és azt mondta, hogy természetes dolog, hogy megváltozik a nő szülés után. De a kisleányom már lassan 3 éves, és még mindig nem változott a helyzet. A szexet pedig már a lombikprogram előtt sem kívántam igazán. Lehet ez ellen tenni valamit? Előre is köszönöm válaszát. Aporka – Dr. Gerevich József pszichiáter válaszát a szakértő blogján olvashatod. Kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top