Szex

Milyen a szép nemi szerv? Ilyen!

A beteljesült szexuális élet alapfeltétele, hogy az ember elfogadja, szeresse tulajdon testét, annak minden szegletét – a nemi szervekkel együtt, melyek plasztikai átfaragása egyre gyakoribb beavatkozás ma.

A brit képzőművész, Jamie McCartney nevét a The Great Wall of Vagina (vagyis a Vaginanagyfal) című alkotása miatt ismeri a világ. Alkotása 400 női nemi szerv lenyomatából épül fel, amit 18–76 év közötti nőkről – anyákról és lányaikról, transzexuális férfiakról, terhes és szülésen már átesett anyákról, intimplasztikán átesett nőkről – készített.

A nemi szerv lehet szép?

Alkotásával a nőknek a vaginájuk miatt érzett szorongására akarja felhívni a figyelmet, arra a szükségtelen félelemre, ami arra készteti a nőket, hogy szebb vaginát rendeljenek maguknak a plasztikai sebészeten. The Spice of Life (Az élet fűszere) című sorozatában ezt a gondolatot viszi tovább, mellek, hímvesszők mutatják, nem kell a beavatkozás, ahány ember, annyi intim zóna – és ez így szép.

A nemi szerv lehet szép?
A nemi szerv lehet szép?

A nemi szerv lehet szép?
A nemi szerv lehet szép?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top