Szex

18+: Miért választja a párom helyettem az önkielégítést?

Mit tehet az a nő, akinek párja a pornó bűvkörében él, és szex helyett az önkielégítést választja? Szextanácsadónk válaszol.
Bibók Bea szextanácsadó
Bibók Bea szextanácsadó

„Kedves Szakértő!

Párommal három éve vagyunk együtt, két éve együtt is lakunk, ő 32 éves, én 25. A kapcsolatunk kezdetén nagyon aktív szexuális életünk volt, mivel távkapcsolatban éltünk, ahogy összeköltöztünk, a folyamatos munka miatt ritkultak az alkalmak, heti 1-2-szer bújtunk ágyba egymással. De ez mindkettőnknek megfelelt, mert többnyire fáradtak voltunk hozzá. Két hónapja született meg a fiúnk. Már a terhesség alatt sem akart hozzám érni a párom, hogy nehogy baja legyen a babának, majd szülés után hivatkozott a gyermekágyra, majd egy fertőzésre, amit összeszedett, most pedig általában nem bírom a tv elől elrángatni.

Akármit teszek – szexis fehérneműt és hálóinget veszek –, ő már csak akkor jön be a szobába, ha én alszom. Ezt véletlennek gondoltam, de pár napja felfedeztem a számítógépen, hogy a párom pornóoldalakat böngész, míg én alszom, és a szennyeskosárban lévő ruhákon található foltok alapján ezután önkielégítést is végez. Én teljesen magamba roskadtam – eddig sem volt sok önbizalmam, de most már semennyi nincs. Fogyókúrázom is, hogy leadjam a néhány felesleges kilót, ami rajtam maradt, de feleslegesnek tűnik, mert a párom helyettem önmagát választja. Folyamatosan kérdezem tőle, hogy tetszem-e neki, vagy hogy sokat változtam-e, esetleg megviselte-e az apás szülés, vagy hogy van-e egyéb baj, de mindig hárít, és szerinte feleslegesen próbálok problémázni. Szeretem a párom és összeköt minket a baba is, de egyre rosszabb lesz a kapcsolatunk, én pedig nem akarok egy egyszerű lakótárs lenni. Ha ez így folytatódik, félek, hogy rámegy a kapcsolatunk.” – Bibók Bea szextanácsadó válaszát itt találod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top