Szex

18+: A férfiaknak nem kell a csók

Tudtad? Ebben a pillanatban is több ezer pár szeretkezik a világon. A férfiak fele képes lenne úgy is szeretkezni a partnerével, hogy nem csókolózhatnának az együttlétek alatt. Jöjjön 25 érdekesség csókról, szexről, szerelemről!

25 érdekesség csókról, szexről, szerelemről1. Minden ötödik, hosszú ideje tartó párkapcsolat úgy kezdődött, hogy a megismerkedés pillanatában mindkét fél társkapcsolatban élt.

2. Az emberek harmada úgy gondolja, hogy lehetséges első látásra szerelembe esni, viszont a férfiak és nők egyaránt kétharmada olyasvalakibe szeret bele, akit már régebb óta ismer.

3. Több mint száz kalóriát égetünk el egy perc alatt, miközben szenvedélyesen csókolózunk partnerünkkel. Csókolózzunk többet, egészítsük ki ezzel az egészséges életmódunkat!

4. Ne nézd le azokat a nőket, akik folyamatosan a romantikus regényeket bújják, hiszen kétszer annyit szexelnek, mint az átlag. Ha ilyen lányt fogsz ki, akkor jobb, ha támogatod ezt a fajta érdeklődését, és jobb lesz a szexuális életetek.

5. Minden ötödik férfi térdel csak le, miközben megkéri szíve választottja kezét. És létezik egy közel hatszázaléknyi réteg: ők képesek telefonban megkérdezni, hogy hozzájuk menne-e a lány feleségül!

6. A szerelem nagyon intenzív érzelem, képes akár ugyanazt a stresszt kiváltani, mint a félelem. A testünk fizikai reakciói is hasonlóak, kitágul a pupillánk, izzadni kezd a tenyerünk, szaporább lesz a szívverésünk.

7. Az arcizmainkat egy finom puszinál nem használjuk ki teljesen, ilyenkor mindössze négyre van szükségünk. Egy igazi szenvedélyes csóknál viszont mind a harmincnégyet használni szoktuk. Az arctorna is fontos dolog, ezért megint csak ajánlatos többet csókolózni.

8. A fejfájás nem lehet kifogás a nőknél, hogy nincs kedvük a szexhez, mivel egy kiadós szeretkezés fájdalomcsillapító hatású is egyben. Miért? A női orgazmus pillanatában endorfinok, azaz jóllét-hormonok szabadulnak fel. Ha fáj a kedvesednek valamije, akkor szerelmeskedjetek!

9. Ha már szóba került az egészség, akkor tudnunk kell, hogy több, bőrbetegségekkel kapcsolatos kutatás is kimutatta, a rendszeres csókolózás hatására csökken a dermatitisz, a kiütések és a pattanások előfordulása. Harmadjára ajánljuk, hogy tessék többet csókolózni, a szép arcbőr érdekében… is! – A többi érdekességért kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top