Szex

18+: 10 kérdés, amit tudni akartunk a leszbikus szexről

Sokunk fantáziáját birizgálja, hogy milyen lehet egy leszbikus pár szexuális élete. Mit csinálnak, hogyan csinálják. Rákérdeztünk – és kiderült, a nők testi szerelme is olyan sokszínű, mint a szivárvány.

Egyszerűbb a szex azáltal, hogy mindketten nők vagytok, vagyis tudjátok, hogy mi jó a nőnek? Vagy tanulnotok kell egymás testét?

Bori: Szerintem egyszerűbb a szex mert legalább annyit tudunk, hogy mi hol van a másik testén. De természetesen a leszbikus szexben is a legfontosabb, hogy egyáltalán érdeklődjünk a másik iránt, ha ez nincs meg, akkor teljesen feleslegessé válik az anatómiai ismeret.

Juci: A csajommal 2 éve vagyunk együtt, a szex pedig nem ment gördülékenyen az elején, sokat kellett tanulnunk. Persze az sokat számít, hogy nőből vagyunk mindketten, de azért ez nem minden. Én például vadóc vagyok, az ő vérmérséklete azonban nem túl heves.

Kata: Nem, nem egyszerűbb, a leszbiszex is ugyanolyan szex, mint bármelyik másik, nem két nő, hanem két különböző ember találkozik, akiknek meg kell tanulniuk a másik testét.

Használtok segédeszközt? Igénylitek a fallikus eszközöket?

Bori: Igen, használtam már dildót. Nekem nem taszító, de nem is szükségszerű. Ha olyan kedvünk van, használjuk. A férfias elem nem hiányzik, az ujjnál nagyobb dolog viszont néha jól jön.

Juci: Nekem van egy kis üvegdildóm, azt mindig berakjuk, a csajomnak van egy kis tojásvibrátora, de azt csak a csikló izgatásához használjuk, neki nem hiányzik a behatolás mint olyan.

Kata: Kevés nővel feküdtem le, és szerintem ez partnerfüggő, van aki merészebb, és például van G-pontja, de van, aki egyáltalán nem akar befogadni a testébe semmit.

18+: 10 kérdés, amit tudni akartunk a leszbikus szexről

Van szereposztás?

Bori: Én nem voltam sok lánnyal, és akikkel voltam, azok lányos lányok voltak, mégsem tapasztaltam soha, hogy ők lennének a “lány” én meg a “férfi” a szexben. Mindig, mindenki csinált mindent. A dominancia nem feltétlenül a behatolásban mutatkozott meg, hanem inkább bizonyos fajta viselkedésben. Azt gondolom azonban, hogy elég sok az olyan pár, ahol létezik a hagyományos leosztás.

Juci: Igen! A mi kapcsolatunkban én vagyok egyértelműen a tökös fél.

Kata: Az erőviszonyokról szól  mindenféle szex, akár hetero, akár meleg, akár leszbi. Ez is ugyanúgy partnertől függ.

Mindig van behatolás?

Bori: Nálam mindig van, és nem voltam még olyan lánnyal, aki ellenkezett volna a behatoláskor. Viszont ismerek sok leszbikust, akinek elképzelhetetlen, hogy behatoljanak a testébe, de akár az is, hogy a partnere megfogja a mellét.

Juci: Nálam igen, nála egyáltalán nincs.

Kata: Attól függ, hogy igényli-e a másik.

Milyen ízű a punci?

Bori: Hát ezen még nem gondolkodtam. Nekem nem az íze a lényeges, hanem a formája és a vibrálása. Amúgy finom.

Juci: Hű! Ö! Az ízét nem tudnám belőni, nekem inkább a tapintása, textúrája a fontos. Az én csajomé finom, puha, lágy, imádom.

Kata: Olyan ízű, amit eszik. Aki masszívan dohányzik, az nem annyira kellemes. Kevés nő foglalkozik ilyen szempontból magával.

Azt mondják, az Adele élete egy olyan film, ami tökéletesen ábrázolja a leszbikus szexet, szerelmet. Igaz ez?

Bori: Igen, életem egyik legtökéletesebb filmje. A szexjelenetek és párkapcsolati problémák is nagyon hitelesek, egy-egy jelenet szinte szóról szóra megtörtént velem.

Juci: Igen, abszolút. A mi kapcsolatunk is ehhez hasonló. Amikor láttam a filmet, megdöbbentett, hogy ennyire jól sikerült megfogni ezt az egészet.

Kata: Nem!

18+: 10 kérdés, amit tudni akartunk a leszbikus szexről

Vannak olyan szexpózok, amiket kimondottan leszbikus párok részesítenek előnyben?

Bori: Nem gondolom, hogy lenne ilyen. Egymásnak háttal mondjuk elég keveset vagyunk.

Juci: Nálunk nincsenek bevett pózok, csináljuk, ahogy éppen jó.

Kata: Talán a 69 lehet, de ez is attól függ, ki milyen típus.

Több érzelem van a szexben? Egyáltalán, megy a szex érzelmek nélkül?

Bori: Igen, megy a szex érzelmek nélkül, viszont sokkal teljesebb, ha szereted is a másikat. Viszont tapasztalatom szerint több odafigyelés van két nő között, még akkor is, ha csak egy egyéjszakás kalandba keverednek. Egy nő nem fog szex közben bántani, megalázni.

Juci: Persze, hogy megy, ne viccelj!

Kata: Persze, hogy megy, ez egy buta kérdés.

Bevennétek valaha egy férfit?

Bori: Lehet róla szó, de párkapcsolatban sosem tenném. A férfinak viszont fel kell fognia, hogy nem 2 nő van az ágyban, aki őt kielégíti, hanem 3 ember, akik egymást elégítik ki.

Juci: Én soha! Nem, köszi!

Kata: Partnerfüggő!

Bevennétek harmadik lányt?

Bori: Igen, bármikor. Bár kapcsolatban ezt sem tenném.

Juci: Erre volt már példa!

Kata: Partnerfüggő!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top